Haberler

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

Güncelleme:

Tayland'da düzenlenen bir havuz partisine 15 yaşındaki kızıyla katılan baba, yanına yaklaşan alkollü adamın kulağına kızıyla ilişkiye girmek istediğini söylemesiyle çılgına döndü. İngiliz babanın yumruğuyla kanlar içinde kalan şahıs, hayatını kaybetti.

Tayland'da bir İngiliz baba, 15 yaşındaki kızı ile cinsel ilişkiye girmek istediğini söyleyen Rus adamı tek yumrukla öldürdü.

34 yaşındaki İngiliz baba, 15 yaşındaki kızıyla birlikte Pattaya'da bir havuz villası partisindeydi. 36 yaşındaki Rus adam, kızla flörtleşmeye başladı. Alkollü adam, İngiliz babaya kızıyla cinsel ilişkiye girmek istediğini fısıldayınca baba öfkelenip yüzüne yumruk attı ve adam başının üstüne yere düştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Pattaya Şehir Polis Karakolu'ndan Polis Yüzbaşı Parnsarn Krongsit, sabah 3:16'da olayın bildirildiğini ve olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerinin bilinci kapalı Rus adamı yerde kanlar içinde bulduğunu söyledi. Rus adam Pattaya'daki Bangkok Hastanesi'ne kaldırıldı; ancak kısa süre sonra yaralarından dolayı hayatını kaybetti.

İngiliz baba, 15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen Rus adamı tek yumrukla öldürdü

"ÖLÜMÜNE YOL AÇACAĞIMI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

Pattaya Şehir Polis Karakolu Müdürü Yarbay Nawin Thirawit, "Pattaya Eyalet Mahkemesi tarafından İngiliz adam için tutuklama emri çıkarıldı. Bir kişiye saldırarak ölümüne neden olmaktan aranıyor" dedi. Galler'den olduğu bildirilen baba, Sattahip bölgesindeki evinde pazartesi öğleden sonra tutuklandı. Polise verdiği ifadede, "Yumruğumun adamın ölümüne yol açacağını düşünmemiştim. Yaptıklarımdan pişmanım" dedi.

İngiliz baba, 15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen Rus adamı tek yumrukla öldürdü

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Tayland Rusya Baba Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu!
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (29)

ERCAN GÜL:

Adam intahar etmek istemiş, baba otonazi uygulamış. Suçlu aramaya gerek yok.

1126
11
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

net bir skorla maç bitmişşşş...

559
7
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Alkol şişede durduğu gibi durmuyor. Rakı Leblebiciler dikkat edin tek yumrukta ölebilrisiniz.

398
95
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

Keşke o leblebici ve rakıcılar dişi ebeveynini Yunanın elinden almasaydı .

yanıt109
yanıt216
Adem Varlı:

olması gerekeni yapmış.adam öldürmek istememiş ama kötü ahlaklı insanin yaklaşımına göre davranmış insanlık ve babalık görevini yapmış

391
3
yanıtYanıtla
Fatih :

diyelimki sözlü olarak bunu söylemedi, ama o ortamda kaç kişi kızına o gözle bakacaktı bunu biliyorsun ve o ortama kızını götürüyorsun. ölen kişinin yaptığı tabiki yanlış ama kızını o ortama sokarak sende yanlışa davetiye çıkarmış oldun.

yanıt327
yanıt38
Haksızsam Söyle:

Fatih hangi asırda yaşıyorsun. O zaman kızımızla eşimizle tatil yapıp eğlenmeyelim öyle mi?

yanıt50
yanıt207
Fatih :

Haksızsam Söyle: haksızsın kardeşim ben tatile gitmemi dedim? okuduğunu anlama problemin var sanırım. olay havuz partisinde oluyor.!

yanıt115
yanıt7
tamer topaloglu:

Fatih adam plajda derse bu konuda suçumuz ne olacak.

yanıt8
yanıt29
10 Kaplan:

Şeytanların cirit attığı. Alkolün şu gibi tüketildiği partide başına iyi birsey gelecek değil tabi.

297
36
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title