Haberler

İlişkiyi Sürdürmek İstemeyen Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürdü

Güncelleme:

Ankara'nın Mamak ilçesinde ilişkiyi sürdürmek istemediği için erkek arkadaşını öldüren bir kadın gözaltına alındı. Olayın ardından erkek arkadaşının cenazesi ailesine teslim edildi.

ANKARA'nın Mamak ilçesinde ilişki yaşadığı Neşe Beydoğan (28) tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Hasan Doğan'ın (42) cenazesi, ailesine teslim edildi. Beydoğan'ın, Hasan Doğan'ı ilişkiyi bitirmek isteyince öldürdüğü öne sürüldü.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Fahri Korutürk Mahallesi 921'inci Sokak'ta meydana geldi. Neşe Beydoğan, evine gitmek için otomobilinden inen Hasan Doğan'a tabanca ile 7 el ateş etti. Hasan Doğan, olay yerinde hayatını kaybetti. Neşe Beydoğan ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Evli ve 3 çocuk babası Hasan Doğan'ın, daha önce komşusu olan evli ve 2 çocuk annesi Neşe Beydoğan ile ilişki yaşadığı, bunun açığa çıkması üzerine Beydoğan ile ailesinin ikamet değiştirdiği öğrenildi. Beydoğan'ın, Hasan Doğan'ı ilişkiyi bitirmek istemesi üzerine öldürdüğü ileri sürüldü.

Neşe Beydoğan'ın emniyetteki sorgusu sürerken, Hasan Doğan'ın cenazesi adli tıp kurumundaki işlemleri sonrası ailesine teslim edildi. Cenaze, bugün Mamak ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Hasan Doğan'ın komşusu İsmet Kaya (69), silah sesini duyunca dışarı çıktığını belirterek, "Vurulan kişi karşı binamızda komşumuzdu. Daha önce aralarında bir ilişki olduğunu duyduk. Vuran kadın bizim binada oturuyordu, aralarındaki ilişkinin duyulmasının ardından evi de satıp, buradan taşındılar" dedi.

Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ankara Olay Adli Tıp Cinayet Soruşturma Gözaltı 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title