Haberler

İlişkisinin bitmesine sebep olarak gördüğü kişiye kurşun yağdırdı

Güncelleme:

İnternetten tanıştığı kız arkadaşıyla ayrılan adam, ayrılığa sebep olarak gördüğü sevgilisinin eniştesine evinin önünde pusu kurup ailesinin gözü önünde kurşun yağdırarak öldürdü.

İnternet yoluyla tanıştığı kız arkadaşıyla ayrılan ve ayrılığa sebep olarak gördüğü sevgilisinin eniştesine "Kürşat sen misin?" sorusuna "Evet" yanıtını alınca elini beline atarak tabancasını çekip Kürşat A'ya kurşun yağdırdı. Ailesi ve çocuklarının gözü önünde kurşunların isabet ettiği talihsiz adam, olay yerine çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre İstanbul'da yaşayan Atilla Koç bir süre önce internetten tanıştığı Sevda K. ile ilişki yaşamaya başladı. Daha sonra Sevda K. yaşadığı Osmaniye ilinden İstanbul'a Atilla Koç'un yanına gitti. Burada 3 ay Atilla Koç ile yaşayan Sevda K. aralarında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıkınca Sevda K. Atilla Koç'u terk ederek Osmaniye iline geri döndü.

Ancak Atilla Koç internetten tanıştığı sevgilisi Sevda K. ile telefonla görüşmeye devam etti. Atilla Koç'un kendisini aramasından rahatsızlık duyan Sevda K. telefonu birkaç kez eniştesi Kürşat A.(45)'ya vererek Atilla Koç ile eniştesini konuşturdu. Bunun üzerine Atilla Koç 07 MHS 78 plakalı bir otomobil kiralayarak önce İzmir'e ardından da Sevda K. ile görüşmek için Osmaniye iline geldi. Sevda K. ile görüşemeyen Atilla Koç,sevgilisinden ayrılmasına sebep olarak gördüğü Sevda K'nın eniştesi Kürşat A.'nın evinin adresini bir türlü öğrenerek Karaçay mahallesi Gebeli caddesindeki evin önünde beklemeye başladı.

İlişkisinin bitmesine sebep olarak gördüğü kişiyi kurşun yağmuruna tuttu

KURŞUN YAĞDIRDI

Bir süre sonra otomobil ile evin önüne gelen Kürşat A. Henüz otomobilden inemeden karşısında Atilla Koç'u buldu. Atilla Koç otomobilin yanına yaklaşarak "Kürşat sen misin?" sorusuna "Evet" yanıtını alınca elini beline atarak tabancasını çekip Kürşat A.'ya kurşun yağdırdı. Atilla Koç olay yerine geldiği otomobille kaçtı.

AİLESİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURULDU

Ailesi ve çocuklarının gözü önünde kurşunların isabet ettiği Kürşat A. Olay yerine çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kürşat A'yı tabanca ile vurduktan sonra kiraladığı otomobil ile kaçmaya çalışan Atilla Koç ise Osmaniye merkez Zorkun caddesi üzerinde polis tarafından yakalanarak göz altına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Atilla Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (42)

birisi:

3 ay evli olmadan birinin yanında yaşa sonra enişte beni kurtar de, olan enişteye olmuş

52
1
yanıtYanıtla
aslı:

internetten neolduğu belirsiz insanlala tanışıp bişey yaşamamak lazım sapık katil herşey çıkabilir

37
5
yanıtYanıtla
İŞİN ASSLI:

burada asıl ahlaksız fingirdeyen ve eniştesini olayın içine çeken osmaniyeli kadın . atilla zaten şeyinin dikene gidip hapsi boylar , olan hiç yere ölen masum kürşat a oldu. . herkesi birbirine düşüren ve yarın hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek kadın ise aklandı. adalet bu . . yarın netten başka bir sevgili yapar benim anadolu türbanlı bacımız

28
7
yanıtYanıtla
alpaçino:

güzel yazmışsın doğru yazmışsında türbanlı olduğunu nerden anladın hemen araya sıkştırıyorsun türbanı suç suçu işleyeni bağlar herkesi aynı kefeye koyma bence

yanıt26
yanıt2
kamil:

arkadaşlar kadınlar yollu insanları kullanıp gelir elde ediyorlar sonrada birbirine kirdirip öldurtup sefasını suruyolar şimdi sıradaki enaileri aramaya baslamislardir

25
7
yanıtYanıtla
Ferman:

??????

yanıt0
yanıt3
kamil:

süper tespit ama 0 genelleme yapmamak gerek kul hakkına girersin. dediğin çok doğru ama malesef bundan zevk alan sadis ve şeytanın uşağı olmuş kendisi bile bunun farkında olmayan çok kadın var hatta onlara hizmetkar erkekler bile var.

yanıt2
yanıt0
TATAR RAMAZAN:

Elin herifiyle ne diye 3 ay beraber yaşıyorsun. Gençlerimiz ibret alsın bu olaydan zaman çok kötü. .

21
2
yanıtYanıtla
adil:

Katil adam rahmetli eniştenin şüphelerinde ne kadar haklı olduğunu ispatlamış.

18
5
yanıtYanıtla
Sevenlerin arasına girilmez:

Başkasının özel hayatina siz siz olun hiç bir şekilde müdahale etmeyin ondan sonra böyle şeyler olunca kimse kim suçlu diye aramasın herkes kendine baksın.

yanıt5
yanıt9
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title