Haberler

Eve uyurken girdi, İlayda hemşirenin papağanı, telefon, tablet ve çantasını çaldı

Güncelleme:

Eve uyurken girdi, İlayda hemşirenin papağanı, telefon, tablet ve çantasını çaldı Papağanı kafesiyle çalan hırsız güvenlik kamerasınca görüntülendi İlayda Tuğba Aslan: "Papağanım ve çalınan eşyalarım inşallah bulunur" Adana'da kimliği belirsiz bir kişi, hemşire İlayda Tuğba Aslan'ın evine...

Eve uyurken girdi, İlayda hemşirenin papağanı, telefon, tablet ve çantasını çaldı

Papağanı kafesiyle çalan hırsız güvenlik kamerasınca görüntülendi

İlayda Tuğba Aslan: "Papağanım ve çalınan eşyalarım inşallah bulunur"

ADANA - Adana'da kimliği belirsiz bir kişi, hemşire İlayda Tuğba Aslan'ın evine gece saatlerinde girerek genç kız uyurken tüy kanseri papağanını, tabletini, cep telefonunu ve çantasını çaldı. Hırsızın sokakta çaldığı eşyalarla yürümesi güvenlik kamerasınca görüntülendi. Hemşire İlayda, çalınan eşyalarının ve papağanının biran önce bulunmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, geçen 23 Eylül gece 03.30'da merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi hemşire İlayda Tuğba Aslan'ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve girip tüy kanseri Haşmet isimli papağanı, İlayda'nın yastık altındaki cep telefonunu, masada duran tabletini ve çantasını çalarak kaçtı.

Sabah 10.30'da kalktığında papağanını yerinde göremeyen İlayda Tuğba Aslan, daha sonra cep telefonu, tableti ve çantasının da olmadığını fark etti. Ailesinin de şüphelenmesi üzerine İlayda Tuğba Aslan, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler sokaktaki bir güvenlik kamerasından gece 03.30'da genç kızın evine hırsızın girdiğini, 03.42'de ise papağan, cep telefonu ve tablet ile çıktığını tespit etti.

Evde inceleme yapan ekipler, hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

"Hırsızı arıyoruz ancak iz bulamadık"

İlayda Tuğba Aslan, "Gece uyurken hırsız geliyor, her yer kilitliyken nasıl oldu anlamadık eve giriyor ve yastığımın altından telefonumu, tabletimi bir de papağanımı alıp kaçıyor. Bende bu sırada hiç uyanmıyorum. Ben sabah uyandığımda kuşumun yerinde olmadığını, diğer eşyalarımın da evde olmadığını gördüm. Güvenlik kamerası görüntülerde eğer kuşun kafesi olmasa biz onu da hiç fark etmeyeceğiz. 2 gündür hırsızı arıyoruz ancak daha bir iz bulamadık" diye konuştu.

"Allah'tan bana bir şey yapmamış"

Kuşunun tüy kanseri olduğunu ve 2 yıldır ona çocuk gibi baktığını anlatan Aslan, "Bir sürü problemimiz var. Bu zor zamanlarda bir tablet, cep telefonu kolay alınmıyor. Ben kuşuma da 2 yıldır bakıyorum. Tüy kanseri, tüyleri yok ve beyaz bir kafesi var. 'Haşmet' diye seslenince dönüp bakıyor, konuşuyor. Ben o hırsızın bulunmasını istiyorum. Allah'tan bana bir şey yapmamış gece uyurken. Biz yıllardır burada oturuyoruz ve daha önceden hiç böyle bir olayla karşılaşmadık. İnşallah bulunur. Ben çok istiyorum bulunmasını" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yavuzlar Mahallesi Eylül Adana 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title