Haberler

Genç çiftin öldürülerek toprağa gömüldüğü köyde jandarma nöbet tutuyor

Güncelleme:

Kırşehir'de, Osman Çelik ve eşi Vildan Çelik'in öldürülüp dağlık araziye gömüldüğü çifte cinayetin, Vildan Çelik'in ailesi tarafından işlendiği ortaya çıkmıştı. Korkunç olayın ardından Vildan Çelik'in evi alevlere teslim oldu. Yaşanan olaylardan dolayı halk korktuğunu dile getirince, jandarma köyde nöbet tutmaya başladı.

Kaman ilçesinde 31 Aralık 2020'de, Osman Çelik'ten 2 gündür haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerinden yardım istemişti. Ailenin, Osman Çelik'in eşi Vildan Çelik'in Bayramözü köyündeki yakınlarından şüphelendiklerini anlatmaları üzerine ekipler, köyde çalışma başlatmıştı. Osman ve Vildan Çelik çifti, Dağbaşı mevkiinde tabancayla öldürüldükten sonra çukura gömülmüş bulunmuştu.

Gözaltına alınan Vildan Çelik'in annesi, babası, kardeşleri ve yakınlarının da aralarında olduğu 8 kişi tutuklanmıştı.

GENÇ KADININ EVİ YANDI

Yapılan incelemede, Vildan Çelik'in ailesinin, Osman Çelik ile evlenen kızlarını barışma bahanesi ile çağırdıkları öğrenilmişti. Eve gelen Vildan Çelik'in, ailesi tarafından darbedildiği, ardından baskıyla Osman Çelik'i arayıp yine 'barışma' bahanesi ile eve çağırmasını istediği belirlenmiş, eve giden Osman Çelik'in, eşi ile birlikte bıçaklanıp, tabanca ile vurularak öldürüldükleri saptanmıştı.

Çifte cinayetten bir süre sonra genç kadının evi alevlere teslim olmuştu.

JANDARMA NÖBET TUTUYOR

Köyde yaşanan olayların ardından tedirgin olan halk, jandarma görevlilerinin köyde belli aralıklarla nöbet tutması ile kendini güvende hissettiğini belirtti. Köy sakini Orhan Güzel adlı vatandaş, köyde halkın olay sonrası korku ve tedirginlik içerisinde olduğunu söyledi. Güzel, "Jandarmanın özverili ve titiz çalışması ile 7 gün 24 saat nöbette olması ile kendimizi güvende hissediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kırşehir Jandarma Kaman 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (14)

Nemrut:

Yine milliyetçi muhafazakar güruh bir bitmediniz...

30
42
yanıtYanıtla
Abc:

Kafanıza milliyetçi ler kadar taş düşsün, nasıl alaka kurmuşsun

yanıt11
yanıt7
İbrahim:

Yorumların hepsine baktım milliyetçilikle ilgili tek kelime yok,senin amacın ne, açık ve net ol.

yanıt5
yanıt3
Kadri:

Sonuçta evlenmişler ne istediniz ey akilsizlar

50
0
yanıtYanıtla
Hakan Polat:

Tam bir manyaklık, köylü cehaleti.

27
9
yanıtYanıtla
ülkü:

köylü cehaleti demezsen iyi olur yalnız zeki hakan. . !

yanıt10
yanıt6
Aynur:

Köylülere dokundurmak için sana fırsat. Hiç bir fırsatı kaçırmayın zaten. Bende köylüyüm ama senden daha daha üstünüm. Beni senden daha üstün yapan ise başkalarini dışlamamak. Burdaki tek cahil sensin

yanıt2
yanıt0
Bingül teyze:

Bu nasıl bir kindir anlamak mümkün değildir kin duymak gıybet haramdır haram şimdi onlar ölünce rahatmı ettiniz rabbimin verdiği canı rabbim alır kula verilmemiş bu görev

33
1
yanıtYanıtla
mıstaa:

birgül teyze tencere taşacak, yemege bak

yanıt1
yanıt3
boss:

ne pis bi yer Allah düşürmesin.

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title