Haberler

Askılar ve şemsiyeler havada uçuştu! Hortum paniği kamerada

Güncelleme:

Antalya'da bir cadde üzerinde dükkanların önünde hortum çıktı. Ortalık savaş alanına dönerken eşyaların ve şemsiyelerin havada uçuştuğu anlar kameralara yansıdı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde kent merkezinde bir anda oluşan hortum bir butik işletmesinin önünü saniyeler içerisinde savaş alanına çevirdi. Rüzgar dolayısıyla askıda bulunan elbiseler ve diğer eşyalar sağa sola savruldu. Uçan şemsiye ise hafif ticari araca çarparak durdu. O esnada aracın da hareket ettiği görüldü.

HAVA UÇUŞTU

Bugün öğle saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesi 1523 sokak üzerinde bulunan butik işletmesinin önünde aniden çıkan şiddetli rüzgar işletme önünü adeta savaş alanına çevirdi. Olayda askıda bulunan elbiseler sağa sola savrulurken, şemsiye ise uçarak park halindeki hafif ticari araca çarptı.

ANBEAN KAMERADA

Olayda hafif ticari aracın da hareket ettiği görüldü. Dışarı çıkan işletme sakinleri ise neye uğradıklarına şaşırdı. Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde elbise ve şemsiyenin saniyeler içerisinde uçtuğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title