Haberler

Seycan hemşirenin otomobiliyle 30 metreden bahçeye uçtuğu anların görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, hemşire Seycan Alan'ın yaşamını yitirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Alan'ın otomobilinin mıcırlı yolda kontrolden çıkıp, istinat duvarından uçtuktan sonra evin duvarına çarparak, bahçede ters döndüğü anlar yer aldı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde hemşire Seycan Alan'ın kullandığı otomobilin yaklaşık 30 metrelik istinat duvarından evin bahçesine düşerek hayatını kaybetmesinin görüntüleri ortaya çıktı.

30 METREDEN EVİN BAHÇESİNE UÇTU

Ermenek Devlet Hastanesi'nde görevli hemşire Seycan Alan (26), mesai bitimi işten evine gitmek için 41 GP 401 plakalı otomobiline binerek yola çıktı. Genç hemşirenin kullandığı otomobil stabilize yolda seyrederken biranda zikzak çizmeye başladı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Daha sonra kontrolden çıkan otomobil biranda 30 metre derinlikteki istinat duvarından evin bahçesine uçtu.

GENÇ HEMŞİRE YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların yardımıyla araç içerisinde ağır yaralı olarak çıkarılan genç hemşire, olay yerine sevk edilen ambulansla çalıştığı hastaneye kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Hastanesine sevk edilen Seycan Alan, yolda kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden genç hemşirenin Ramazan Bayramı'ndan sonra düğününün olacağı öğrenildi.

Son dakika: Hemşirenin otomobiliyle 30 metreden bahçeye böyle uçtuğu anlar kameralara yansıdı

Son dakika: Hemşirenin otomobiliyle 30 metreden bahçeye böyle uçtuğu anlar kameralara yansıdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Devlet Hastanesi Karaman Ermenek Haberler

500

Yorumlar (3)

hakan gardas :

Yol yapiliyor fakat böyle kritik yerlere önlemler alinmiyor malesef.

6
1
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Çok hızlıymis tahminim kemer yok belki kemerin faydasi olurdu Allah kimseye böyle acılar vermesin ailesine sabırlar versin nisanlisi unutur kızı ama anne baba yıkılır biter

5
1
yanıtYanıtla
senar:

Sanki biraz hızlı gibi geldi bana, kontrolü kaybetmiş haliyle, yol da mıcırlı, Allah rahmet eylesin,

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title