Haberler

Havuzda Boğulan Atakan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Havuzda boğulan Atakan son yolculuğuna uğurlandı Antalya'da 5 yıldızlı otelin havuzunda boğulan 6 yaşındaki Atalan Arı Eskişehir'de toprağa verildiESKİŞEHİR - Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin havuzunda boğularak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Atakan Arı,...

Havuzda boğulan Atakan son yolculuğuna uğurlandı

Antalya'da 5 yıldızlı otelin havuzunda boğulan 6 yaşındaki Atalan Arı Eskişehir'de toprağa verildi

ESKİŞEHİR - Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelin havuzunda boğularak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Atakan Arı, Eskişehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Eskişehir'de oturan Hatice ve Ersin Arı çifti çocukları Yiğit Atakan ve 3 yaşındaki Beyza Emine ile 3 gün önce bayram tatili için Manavgat'ın Kızılağaç Mevkii'nde bulunan 5 yıldızlı otele gitmiş, dün öğleden sonra su kaydıraklarının bulunduğu yerde babasının terliklerini almak için yanından ayrıldığı 6 yaşında ki Atakan, kolluğu olmadığı halde girdiği yada düştüğü havuzda boğulmaya başlamıştı. Küçük çocuk çıkarıldığı havuzdan yapılan ilk müdahalelerle nefes almaya başlamıştı. Atakan Arı ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Küçük çocuğun cenazesi memleketi olan Eskişehir'e getirildi.

6 yaşındaki Atakan Arı'nın cenazesi öğlen namazına müteakip Tepebaşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yusuflar Mahallesi Mezarlığı'na sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diğer yandan cenaze namazı sonrasında baba oğlunun naaşının yanında gitmek istese de yakınları tarafından cenaze aracının arkasından indirildi.

Cenaze törenine, Milli Eğitim İl Müdürü Necmi Özen, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca, aile yakınları ve akrabaları katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Manavgat Antalya Atalan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title