Haberler

Hastanede yastıkla hastayı boğarak öldüren genç kadının ifadesi dehşete düşürdü

Güncelleme:

Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi'nde tedavi görürken aynı odada kalan diğer kadın hastayı uykusunda yastıkla boğarak öldüren genç kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 28 yaşındaki kadın ifadesinde, "Hastanede aynı odada kaldığımız için 2-3 gündür tanırım. Olay gecesi Nadiye Yıldız'ı beni öldüreceğini düşerek yastıkla boğarak öldürdüm" dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nin 3. katındaki Kadın Kapalı Psikiyatri Servisi'nde 8 gün önce gece saat 04.30 sıralarında meydana gelen olayda, 2 aydır bipolar bozukluğu teşhisi ile hastanede yatarak tedavi gören 28 yaşındaki Arife K, 1 yıldır şizofreni teşhisi ile hastanede yatarak tedavi gören aynı odada kalan Nadiye Yıldız'ı yatağında yastıkla boğarak öldürdü.

TEMİZLİK GÖREVLİSİNE SÖYLEMİŞ

Arife K, olayın olduğu servisin temizlik görevlisine Nadiye Yıldız'ı yastıkla boğarak öldürdüğünü söyleyince olay ortaya çıktı. Yapılan kontrolde Nadiye Yıldız'ın öldüğü tespit edildi. Olay polise haber verildi. Arife K, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.Aynı gün Samsun 2. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimliği'nde 3 hafta süreyle tedavi altına alınmasına karar verilip tedavi gördüğü hastaneye geri gönderilen Arife K. hakkında soruşturmayı yürüten savcı gözaltı kararı verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından tedavi altına alındığı hastanede gözaltına alınan Arife K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

"BENİ ÖLDÜRECEĞİNİ DÜŞÜNEREK YASTIKLA BOĞARAK ÖLDÜRDÜM"

Arife K. savcı tarafından "tasarlayarak adam öldürmek" suçundan tutuklanması talebiyle Samsun 1. Sulh Ceza Mahkemesi Hakimliği'ne sevk edildi. Arif K. verdiği ifadede, "Nadiye Yıldız'ı hastanede aynı odada kaldığımız için 2-3 gündür tanırım. Olay gecesi Nadiye Yıldız'ı beni öldüreceğini düşerek yastıkla boğarak öldürdüm. Olay öncesi Nadiye Yıldız ile herhangi bir konuşmamız olmadı. Nasıl böyle bir düşünceye kapıldım bilmiyorum" dedi.Mahkeme Arife K'nin "nitelikli adam öldürmek" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Tutuklanan Arife K. Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Samsun 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (27)

netice:

Allah aşkına , ruh ve sinir hastanesinde bipolar ve şizofreni hastasının aynı odada kaldığı nerde görülmüş. Yönetimde soruşturulmalı.

38
1
yanıtYanıtla
M.HAMZA....:

SANKİ HASTANE YÖNETİMİ...ÖLDÜRMESİ İÇİN KADININ YANINA ŞİZOFREN Bİ BAYAN KOYMUŞ GİBİ....SAVCI BU OLAYI ARAŞTIRMALI

yanıt12
yanıt3
inanıcı:

akıl hastalığına yakalanmaktan Rabbimize sığınırım. Rabbim tüm hasta kullarına şifalar nasip etsin.

32
0
yanıtYanıtla
Nurullah:

Buyle hasta olanlari neden tek odada kalmiyorlar ..

23
1
yanıtYanıtla
adanalı:

burda hastane suclu sızofren adı ustunde ne beklıyodunuz

23
0
yanıtYanıtla
Vırt:

Şizofren olan ölen kadın

yanıt6
yanıt2
sema:

sorumlu tamamen hasta yönetımı. . . o tur hastaları aydı odaya koyamazsın. sıkıyosa sen kal bakalım bır gece o hastayla. . .

22
0
yanıtYanıtla
serap:

kadında pek güzel görünüyor. . . .

5
14
yanıtYanıtla
Hakan Polat:

Bir şizofrenle bir bipoları aynı odaya koyuyorsun ve bunların refakatçileri yok mu? Pandemi zamanında bir odada tek kişi kalıyor ama normalde de böyle olması gerektiği anlaşılmıştır sanırım.

18
0
yanıtYanıtla
XXX:

TEK TEK ODALARDA KALMALILAR BENCE. YAZIK YAA DİĞER KADINDA ŞİFA BULMAYA GELMİŞ. CEZASINI ÇEKER İNŞALLAH.

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title