Haberler

Halk otobüsüyle hafif ticari aracın çarpıştığı kaza anı kameralara yansıdı

Güncelleme:

Antalya'da meydana gelen hafif ticari araç ile halk otobüsünün çarpışması sonucu yaşanan kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Kazada halk otobüsündeki yolcuların paniği ve sarsılma anları da görüntülendi.

Halk otobüsüyle hafif ticari aracın çarpıştığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Kaza sonrası halk otobüsündeki yolcuların paniği ve sarsılma anları da görüntülere yansıdı

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan araç sürücüsü hastaneye kaldırıldı

ANTALYA - Antalya'da hafif ticari araç ile halk otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Hafif ticari araçtaki sürücünün sıkışmasına neden olan kazada, seyir halinde giden halk otobüsünün önüne birden ticari aracın çıkması, kaza sonrası yolcuların büyük panik yaşaması görüntülere yansıdı.

Kaza, dün saat 13.22'de Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi Yeşilırmak Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 AU 0402 plakalı Abdülkadir Koşu idaresindeki halk otobüsü ile İsmail Kondu idaresindeki 06 CLP 049 plakalı hafif ticari araç, Seyhan Caddesi ile Yeşilırmak Caddesi kesişiminde çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibinin yaptığı kontrolde, hafif ticari aracın sürücüsü İsmail Kondu'nun araçta sıkıştığı belirlendi. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile şoför sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı şoför ambulans ile hastaneye kaldırılırken, otobüste ise yaralanan olmadı. Polis ekipleri yolu kısmen trafiğe kapatırken, kazayla ilgili çalışma başlatıldı.

Halk otobüsü şoförü Abdülkadir koşu, "Sağ şeritten geliyordum, Kepez kent meydanından ilerleyen hafif ticari aracın şoförü yola çıktı. Onu görür görmez kendimi sola attım ama kaza oldu, yapacak bir yok" dedi.

Kaza anı kamerada

Kaza anıysa halk otobüsünün kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde seyir halinde giden halk otobüsünün önüne bir anda hafif ticari aracın çıkması ve çarpışmanın şiddetiyle otobüsün içerisindeki yolcuların panik anları yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Ulaşım İtfaiye Güvenlik Trafik Kaza 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title