Haberler

Halk otobüsünde kadınları taciz edip cinsel organını gösteren şüpheliye 2 yıl hapis istemi

Güncelleme:

Van'da özel halk otobüsünde iki genç kadını önce elle taciz edip, ardından da cinsel organını gösterdiği iddia edilen şahıs hakkında 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Olay anı otobüsün güvenlik kamerasına yansırken, kadınlardan biri tutuksuz yargılanacak olan şüphelinin en ağır cezayı almasını istediğini söyledi.

Van'da, şubat ayında Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile kent merkezi arasında yolcu taşıyan özel halk otobüsünde meydana gelen olayda, halk otobüsünde seyahat eden B.P.Ç, sonradan otobüse binen M.E'nin elle tacizine uğradı. Rahatsız olan B.P.Ç, koltuğa otururken yanına ise bir başka kadın geldi. Bu sırada her iki kadına yönelik tacizini sürdüren M.E, ardından da fermuarını açıp montunun altından cinsel organını göstermeye çalıştı. Bu sırada durumu fark eden B.P.Ç, çığlık attı. B.P.Ç., M.E'yi yakalayıp, kaçmasına engel oldu, ardından da telefonla polisi arayarak şikayetçi oldu. Gelen polis ekipleri, M.E'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Olay anı ise otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

"AĞIR CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANSIN"

Emniyette ifadesi alınan M.E., fermuarını, idrar tahlili verdiği için açık unuttuğunu iddia etti. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame Van 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. TCK'nın 105'inci maddesi kapsamında cinsel taciz ve basit yaralama suçlarından 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istenen M.E, ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

"HAK ETTİĞİ CEZAYI ALMASI İÇİN HER YOLU DENEYECEĞİM"

Şüphelinin hak ettiği cezayı almasını isteyen B.P.Ç, bu tür iğrenç olayların bir daha yaşanmaması adına tüm kamuoyunun haberdar olmasını istediğini söyledi. Sonuna kadar olayın takipçisi olacağını anlatan B.P.Ç, "Bu olayda bedensel taciz ve ihlal var. Şahsın ağır ceza mahkemesinde yargılanması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Korkup geri çekilmeyeceğim bu olaydan. Hak ettiği cezayı alması için her yolu deneyeceğim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuşba Haberler

500

Yorumlar (14)

simo:

Erkeği tahrik edecek şekilde giyinirsen olacağı bu Yüce ALLAH çarşafı kadının iffeti için giyilmesini emretmiştir.

5
12
yanıtYanıtla
suluman41:

o zaman senin kızına da taciz etsinler sen bu edepsizliğe razı gelir misin

yanıt5
yanıt2
SIMO´YA:

kuran´da müslüman kadinlarin nasil giyinmesi gerektigi yazar ama carsaf giyin diye bir sey yazmaz carsaf insanlarin kendi buldugu bir uygulamadir ayrica sen acikca carsaf giymeyen kadin taciz edilir veya tecavüz edilir demek istiyorsun bende senin zihniyetini fikrini karekterini olmayan cürümüs beynini diyorum.

yanıt1
yanıt0
tuğçe:

ulan oradaki ler erkek mi be ağzını yüzünü kıramadınız mı lan pisliğin

8
5
yanıtYanıtla
SCALY:

VAN''DA DELİKANLI YOKMUŞ! MAL GİBİ BAKMIŞLAR KIZ ERKEKLERDEN DELİKANLIYMIŞ

8
4
yanıtYanıtla
SEKOCAN:

ORADA O KADAR ERKEK VAR KADIN ERKEKLERDEN DAHA ERKEKMİŞ HELAL OLSUN VAN GİBİ NAMUSA DÜŞKÜN BİR YERDE BUNLARA TAVİZ VEREN GENÇLER ÇOK AYIP

6
3
yanıtYanıtla
ff:

niye yüzünü kapatıyosunuz bu şerefsizlerin. bütün herkese rezil olsun bu sapıklar. buzlamayın yüzünü ya !!!

7
0
yanıtYanıtla
General zeng:

Adamın yaptığı kötü birşeyi görmedim.

2
4
yanıtYanıtla
yargı:

sonucta hastanede idrar tahlili yapığını diyor unutmuş olabilir, bende yanlış birsey görmedim orda. .

yanıt2
yanıt0
BİLGİN:

Yakın zamanda tekrar aramızda desenize. Böyle adalet sisteminde çıkıyor adamlar. Show must go on. diyor devam ediyor. . . Şu sistemi ve cezaları düzeltin artık.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title