Haberler

Sokak köpekleri nedeniyle bölge halkı diken üstünde! En son 300 bin lira değerindeki tayı telef ettiler

Güncelleme:

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde vatandaşlar saldırgan sokak köpekleri yüzünden tedirginlik yaşıyor. Çok sayıda vatandaşın köpekler tarafından ısırılmasından sonra son olarak 300 bin liralık tay köpek saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. 100 bin liralık tayın ise yaralandığı olay sonrasında vatandaşlar, yetkililerden bu duruma bir çözüm bulunmasını talep etti.

Mahmudiye ilçesinde çiftliklerde özel olarak bakılan değerli atlar, bugünlerde köpek saldırısı ile karşı karşıya kalıyor. Son olarak iki değerli tay saldırıya uğradı.

300 BİN LİRALIK TAY HAYATINI KAYBETTİ

Bunlardan 300 bin liralık değeri olan taylardan biri hayatını kaybederken, 100 bin liralık tay ise ciddi şekilde yaralandı. Çiftlik sahipleri gruplar halinde gezen köpeklere karşı nasıl bir önlem alacaklarını şaşırdı. Köpeklere zarar vermek istemeyen çiftlik sahipleri yetkililerden çözüm bekliyor.

Yüzbinlerce liralık değerli atlar tehlike altında

VATANDAŞLARI DA ISIRDILAR

Köpeklerin ilçe merkezinde de çok sayıda vatandaşı ısırdıkları öğrenildi. Şehir merkezinde vatandaşlarında tedirgin gezmesine neden olan köpeklerin özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturduğu öğrenildi.

Yüzbinlerce liralık değerli atlar tehlike altında

NEREYE ŞİKAYET EDECEKLERİNİ ŞAŞIRDILAR

İlçe merkezinde saldırıya uğrayan çok sayıda vatandaş ise sosyal medyalarından duruma tepki göstererek, Mahmudiye ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulundu. Köpekler için çözüm isteyen vatandaşlar, sosyal medyadan yaptıkları yorumlarda, bir barınak istediklerini yineledi. Okula giden çocukların da köpeklerin saldırıya uğradığını iddia eden vatandaşlar, yetkililerin çözüm bulamamasına tepki gösterdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Mahmudiye Hisarcık Çiftlik Haberler

500

Yorumlar (1)

tarafsızgörüş:

İyi de Hem Esk. BŞB hemde Mahmudiye Belediyesi ne iş yapar? Bu köpekleri kısırlaştırıp azaltamıyor mu? saldırgan olanları bir barınakta toplayamaz mı? Hangi Partiden bu Esk ve Mahmudiye Belediyesi?

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title