Haberler

Oyuncu Emre Karayel'in THY uçağında korku dolu anları

Güncelleme:

Oyuncu Emre Karayel'in THY uçağında korku dolu anları Adana - İstanbul seferini yapan THY uçağına yıldırım çarptı Türk Hava Yolları'nın Adana-İstanbul seferini yapan uçağına yıldırım çarptı.

Oyuncu Emre Karayel'in THY uçağında korku dolu anları

Adana - İstanbul seferini yapan THY uçağına yıldırım çarptı

İSTANBUL - Türk Hava Yolları'nın Adana-İstanbul seferini yapan uçağına yıldırım çarptı. Uçağın yolcularından oyuncu Emre Karayel yaşadığı korkuyu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Uçakta patlama oldu. Yıldırım çarptı anonsu yaptı kaptan. Çok korktuk" ifadelerini kullandı.

THY'nin dün Adana -İstanbul seferini yapan 2473 sefer sayılı uçağında korku dolu anlar yaşandı. Edinilen bilgilere göre, TC-LOC kuyruk tescilli Airbus A333 sefer sayılı uçak İstanbul Havalimanı seferini yapmak üzere saat 12.49'da Adana Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Uçağa kalkışından kısa bir süre sonra Adana Hava Sahası üzerinde yıldırım isabet etti. Olay nedeniyle bazı yolcular panik yaşarken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Uçak saat 14.18'de İstanbul Havalimanı'na inişini sorunsuz biri şekilde tamamladı.

Uçağın yolcularından oyuncu Emre Karayel yaşadığı korkuyu sosyal medya hesabından paylaştı. Karayel, "Büyük kaza atlattık Adana'dan dönerken. Patlama oldu uçakta ve yıldırım çarptı anonsu yaptı kaptan ve başarıyla indirdiler uçağı. Ne yalan söyleyeyim çok korktuk. Geçmiş oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türk Hava Yolları Emre Karayel İstanbul Adana 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title