Haberler

Fren yerine gaza basınca zincir giyim mağazasına daldı

Güncelleme:

Adana'da mağaza önüne park edeceği sırada yanlışlıkla fren yerine gaza basan sürücü mağazaya daldı.

Adana'nın Kozan ilçesinde fren yerine gaza basan sürücü giyim mağazasına otomobiliyle daldı. Olayda şans eseri yaralanan kimse olmadı.

Olay, Kozan ilçesine bağlı Irmak Caddesi Adanan Menderes Parkı'nın karşısında bulunan bir zincir giyim mağazasında meydana geldi. İddiaya göre, 01 HB 406 plakalı otomobil mağaza önüne park edeceği sırada sürücü A.F.Y. yanlışlıkla fren yerine gaza basınca mağazaya daldı.

VATANDAŞLAR İTEREK ÇIKARDI

Şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı olayda mağazanın camları zarar gördü. Çevredeki vatandaşlar aracı elleri ile iterek mağazadan çıkardı. Kazanın ardından polis ekipleri inceleme başlattı.

İşte olay yerinden kareler;

Fren yerine gaza basınca zincir giyim mağazasına daldı

Fren yerine gaza basınca zincir giyim mağazasına daldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Olay 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

sade vatandaş:

otomatik vitesli araçların kronik problemi dikkat edin arızası demiyorum problemi çoğu kişi itiraz ediyor ama netekim dediğim hayatın acı gerçekleri fren gaz pedalı yan yana olunca insanoğlu bir gaflet anında frenle gazı karıştırıp ortalığı çorbaya çeviriyor o yüzden manuel araçtan şaşmayın

9
13
yanıtYanıtla
Cemal Zenginyurt:

Yahu sen ne kadar zeki bir insansin. Demek yan yana olunca gaflet anina denk geliyor o yuzden oluyor. Vay be. ama sunu gözardi etme. Cogu kisi iki ayakla kullanmaya calisiyor o yuzden olmasin? Cift ayakla kullanirsan kaza yaparsin. Manuel araba ile alakasi yok. Bu devirde ancak maddi durumu olmayanlar manuel kullanir.

yanıt3
yanıt0
Abdullah Civelek:

Manuel arabada da gazla fren yanyana degilmi bu nasıl teori

yanıt5
yanıt0
Export 86:

Sade vatandaşa tamamen katılıyorum Gaz pedali sağ ayak dibi ve freni de yolcunun ayak dibinde olması lazım bu şekil karıştırma ihtimali yok

yanıt0
yanıt0
Goethegitme:

Mağaza Dayılara bel fıtığı hediye etti hayırlı olsun..

9
0
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Gene kadın sürücüdür. Hiç şaşmaz. Kabahat bunlarda değil, bunlara ehliyet verenlerde.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title