Haberler

Berfin'in yüzünü asitle yakan eski erkek arkadaşına 13,5 yıl hapis cezası verildi

Güncelleme:

Hatay'da eski kız arkadaşına asit atarak suratında yanıklar oluşmasına sebep olan sanık, 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sağ gözünü kaybeden Berfin Özek, verilen cezayı yetersiz bularak "Çektiğim acıların karşılığı bu değil" dedi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek'e(20) asit türü sıvı atarak yüzünün bir bölümünün yanmasına, sağ gözünü de kaybetmesine neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23), 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Adliye çıkışı açıklama yapan Berfin Özek, "Çektiğim acıların karşılığı bu değil" dedi.

İskenderun'un Buluttepe Mahallesi 390 Sokak'ta 15 Ocak'ta, dershaneden çıkıp evine giden Berfin Özek'in yolu, eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik tarafından kesildi. Çeltik, Berfin Özek'in yüzüne asit benzeri sıvı atıp, kaçtı.

BERFİN SAĞ GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Berfin, çağrılan sağlık ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından da Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzünde yanıklar oluşan Berfin Özek, Yanık Ünitesi'nde tedaviye alındı. Berfin, gördüğü uzun tedavinin ardından taburcu oldu ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Bodrum'da tedaviye alınan Özek, sağ gözünü kaybetti, geçirdiği ameliyat ile göz kapakları ve dudağı yeniden yapıldı.

Berfin'in yüzünü asitle yakan eski erkek arkadaşına 13,5 yıl hapis cezası verildi

'ÖLDÜRME KASTI'NI KALDIRIP, 'KASTEN YARALAMA' TALEP EDİLDİ

Saldırının ardından tutuklanan Casim Ozan Çeltik hakkında, yargılandığı İskenderun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, iddianameyi 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla hazırlayan savcı, yeni mütalaasında 'öldürme kastının olmadığına' dair hukuki değerlendirme yaptı. Çeltik'in 'kasten yaralama' suçundan ceza alması talep edildi.

İskenderun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmada, mahkeme heyeti tutuklu sanık Casim Ozan Çeltik'i 'kasten yaralama' suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Berfin'in yüzünü asitle yakan eski erkek arkadaşına 13,5 yıl hapis cezası verildi

"ÇEKTİĞİM ACILARIN KARŞILIĞI DEĞİL"

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Berfin Özek, verilen cezanın çektiği acıların karşılığı olmadığını söyledi. Sanığa verilen cezanın yetersiz olduğunu söyleyen Özek, "Beklediğimiz bir karar değil. Çektiğimiz acıların karşılığı bu değil. Sanığın cezaevinde çıkma ihmali var. Biz bu korkuyla nasıl yaşayacağız? Hukuki mücadelemize devam edeceğiz. En ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum" dedi. Berfin Özek'in avukatları da karara itiraz edeceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Berfin Özek İskenderun Haberler

500

Yorumlar (103)

herşeyimiz bozuk:

Su testisi su yolunda kırılır.

13
138
yanıtYanıtla
yabanci:

senin zihniyetinde su testisinin yolunda ne diyelim allah sana yasatmasin boyle bir aciyi ki dunya gozuyle boyle bir kahir cekmek zorunda kalmayasin. sen suclu degilsin seni boyle yetistirenler suclu. bak einde internet var ac oku bak dunyayi gor zihnini gelistir ve degistir. her kalpte guzellik vardir. arayip bulmak gerek.

yanıt0
yanıt0
BOZUK OLAN SENSİN:

bu nasıl vicdansızlık ya senin başına gelseydi ya kızının kardeşinin başına gelseydi genç bir kız ne hale gelmiş senin bozuk zihniyetin bayram ediyor yazıklar olsun sana. . .

yanıt5
yanıt0
...:

Kardeş seni tanıyabilirmiyim?

yanıt13
yanıt1
TİRİSOLES:

YAKLAŞIK 60 KİŞİ TARAFINDAN AİLECEK BELLENDİN. .

yanıt25
yanıt3
hande06:

Su testisi su yolunda kırılır. ne demek herşeyi bozuk olan şahıs ???

yanıt2
yanıt0
Insan:

Bozuk olan ayni zamanda sizin dusunce biciminiz bilginiz olsun. Su yazdiginizi oturun bir dusunun. O cocugun bir manyak oldugunu anlayamamis olabilir o genc kez, asiti haketmis mi oldu yani. Su testi su yolunda kirilir demek yakisiyor mu?

yanıt8
yanıt0
Anadolu:

Şimdi ben yazınca yobaz diyecekler ama varsın desinler Aşkla meşkler uğraşacağınıza önce okuyun sonra iş veya kariyer sahibi olun ve sonra evlenmek istediğinde kadınına bakacak ve kadınına sahip çıkacak bir erkek adayı bakacaksın bu iş bu kadar basit onunla çık bununla çık elden ele gez sonra cezayı az buldum de.

39
63
yanıtYanıtla
marex:

kısasa kısas olsaydı bu ulkede . . zaten asiti atan bu işe cesaret edemezdi . . . . .

66
5
yanıtYanıtla
8:

kahrolsun şeriat diyenlere söyle abicim bunu.

yanıt34
yanıt13
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title