Haberler

Evinden cephanelik çıkan şahıs, "Koleksiyon yapıyorum" diyerek serbest kaldı

Güncelleme:

Samsun'un Bafra ilçesinde kendisine ait 2 evde yapılan aramada cephanelik çıkan şahıs, koleksiyon yaptığını söyleyerek adlı kontrol kaydıyla serbest kaldı.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Kanlıgüney Mahallesi ve Mevlana Mahallesi'nde B.O.'ya (43) ait evlere yaptığı baskında 8 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 81 adet mermi ve 66 adet dolu av fişeği ele geçirilmişti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Olayla ilgili gözaltına alınan B.O., sevk edildiği Bafra Adliyesinde adli kontrol kaydıyla serbest kaldı. Şahıs, ifadesinde koleksiyon yaptığını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Samsun Bafra Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (39)

ef:

lan senin etin ne budun ne yiyecek ekmeği yoktur silah kolleksiyonu varmış bunuda iyi yutturmuş ha

12
5
yanıtYanıtla
Musto:

Ne biliyorsun

yanıt0
yanıt2
Mehmet:

Mardinde olsa olay adam en az yirmi yil yatardi

10
4
yanıtYanıtla
Relax:

Aceba neden??? Vatanina milletine cok düşkün halk olduğu için mi?

yanıt2
yanıt8
KARADENİZLİ:

Bana bak Relaxmısın Nesin ülkemizin neresinden olursa olsun her hangi bir vatandaşımıza dil uzatma hakkın yok sana mı kaldı da adamların namusunu vatan baytak sevgisini sorguluyorsun

yanıt1
yanıt0
Adalet:

İşte sana adalet Kocaman bir nokta. . !

11
2
yanıtYanıtla
TG:

kafayı yemiş millet :) yok örgütçü yok bilmem ne, belki adam doğru diyordur olamaz mı!bulunan mermi veya kovan sayısı çok fazla değil. bizim köyde duvarda 2 tane mermilikte 100 kovan asılı, nedir yanı abartmayın.

8
4
yanıtYanıtla
TÜRK:

8 tane tüfek 5 tane tabanca. hem de ruhsatsız. abartmayalım öyle mi. o akıl yoksunu sen misin. bu kadar silah normal yani. kafayı yiyen sensin ama farkında değilsin.

yanıt3
yanıt1
CENGİZHAN:

EVİNDE CEPHANELİK ÇIKMIŞ KOLEKSİYON YAPIYORUM DİYEREK SERBEST KALIYOR İŞİN EN GARİP ÜZÜCÜ TARAFI BU ŞAHSIN İFADESİNE İTİBAR EDİP İNANIP EVİNDE BU KADAR SİLAH VS ÇIKAN ŞAHSI SERBEST BIRAKAN MAKAMLAR. ÇOK YAZIK

8
3
yanıtYanıtla
B.yavuz:

ne varki bunda 3. 5 kilo uyuşturucuyla yakalanan imam bile içiciyim deyince serbest kalıyor şaşırma buraı türkiye:))

yanıt3
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title