Haberler

Esenyurt'taki tekel saldırısında katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı: Niyetim konuşmaktı, pişmanım

Güncelleme:

Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayisi saldırısında hayatını kaybedenlere kurşun yağdıran T.Ö.'nün ilk ifadesi ortaya çıktı. T.Ö.'nün "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü." dediği öğrenildi.

Esenyurt'ta iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısında defalarca tetiğe basan T.Ö.'nün emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Pişman olduğunu söyleyen T.Ö.'nün, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü." dediği belirtildi.

2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olay Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Bir tekel bayisine gelen 4 şüpheli dehşet saçtı. Çıkan silahlı kavgada tekel bayisindeki Yunus Emre Erzen (24) ve Batuhan Bayındır (20) hayatını kaybetti, Yusuf Erzen (21) yaralandı.

ŞÜPHELİLERİN TAMAMI YAKALANDI

İnfial yaratan olayın ardından emniyet güçleri geniş çaplı çalışma başlattı. Polis ekipleri, M.Ö., S.Ö., T.Ö. ve A.Ö isimli şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin tamamı gözaltına alınırken, olayda hayatını kaybedenlere kurşun yağdıran T.Ö.'nün de ifadesi ortaya çıktı.

"NİYETİM KONUŞMAKTI, PİŞMANIM"

Saklandığı evde operasyonla yakalanıp ters kelepçeyle geniş güvenlik önlemleri altında emniyete getirilen T.Ö.'nün pişman olduğunu söylediği öğrenildi. T.Ö.'nün, "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Whatsapp paylaşımına sinirlendim. Beni küçük düşürdü." dediği belirtildi.

Esenyurt'taki tekel saldırısında katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı: Niyetim konuşmaktı, pişmanımKatil zanlısı T.Ö.

KAVGANIN NEDENİ WHATSAPP MESAJI

Bu arada, şüphelilerle iş yeri sahipleri arasında daha önce husumet bulunduğu öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babasının sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım üzerine şüphelilerin iş yerine gelerek maktul Erzen'den babasını sordukları ve tartışmanın bunun üzerine çıktığı belirtildi.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor. Başsavcılık bu kapsamda, olayla ilgili hazırlık soruşturması tamamlanıncaya kadar yayın yasağı getirilmesini talep etti. Söz konusu talebi değerlendiren Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği, bahsi geçen olayla ilgili hazırlık soruşturması sonuçlanıncaya kadar kamu güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla yazılı, görsel ve internet ortamında faaliyet gösteren medyada, sosyal medya ile her türlü haber, röportaj, eleştiri gibi yayınların yasaklanmasına hükmetti.

Kaynak: Haberler.com / Turan Yiğittekin - 3.Sayfa

Esenyurt Tekel 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

rap düelloları:

Tetiğe basarken gayet soğukkanlıydın hiç pişmanlık göstermiyordun...

320
9
yanıtYanıtla
ismail bey :

Tekelcinin babasıda alınmalı.

211
32
yanıtYanıtla
Mehmet DUMAN:

Niyeti konuşmakmış savaşa gider gibi konuşmaya mi gidilir yalancı.

227
9
yanıtYanıtla
Mahir Yıldırım:

madem niyetin konuşmaktı neden belinde silah ve 4 kişiyle gittin

227
5
yanıtYanıtla
Cemal Ercik:

Kısasta hayat var zaman la anliyacak insan ama çok kişi bu hayatta olmayacak yazık

176
10
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

bir gün şiddetten zalimlikten sapıklıktan iğrençliklerden kısaca bütün zalimlerden kurtulmak için artık ne olur şeriat gelsin diye insanlar yalvaracak çünkü şeriat mazlumları koruyan en büyük yasadır..

124
28
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Haksız tahrik, takım elbise giyip bir de iyi hal indirimi 15 yıl sonra bu katil de aramızda olacak

141
9
yanıtYanıtla
Export 86:

Sen bir 5 sene daha çık o kadar yatmaz

yanıt59
yanıt2
pentakill lol:

15 yılmı ? senin heralde türkiye adaletinden haberin yok :D

yanıt66
yanıt6
Mehmet Tunç:

Seni küçük düşürdüde şimdi yükseldinmi furdun diye şaçma savunma

144
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title