Haberler

Esenyurt'ta otobüste kadını taciz eden sapık, yolcular tarafından dövüldü: Pantolonun niye ıslak?

Güncelleme:

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir otobüste kadın yolcuyu taciz eden yabancı uyruklu şahıs, diğer yolcular tarafından dövüldü. O anlar kameralara yansırken kadın bir yolcu, tacizciye tepki göstererek "Pantolonunun niye ıslak?" dedi. Emniyette işlemleri biten şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine götürüldü.

İstanbul Esenyurt'ta otobüste bir kadın yolcuyu taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, diğer yolcular tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar kameralara yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar-Kıraç seferini yapan otobüste meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu K.M.A.M. isimli şahıs, otobüsteki İ.E. isimli kadın yolcuya sarkıntılık yaptı. Kadın tepki gösterirken, şoför otobüsü durdurdu. Araç içindeki diğer yolcular şahsı dışarı çıkarırken, olay polis ekiplerine bildirildi. Bu sırada yolculardan bazıları şahsı darp etti.

Esenyurt'ta otobüste kadını taciz eden sapık, yolcular tarafından dövüldü: Pantolonun niye ıslak?

"PANTALONUN NİYE ISLAK?"

Kadın bir yolcu, tacizciye tepki göstererek "Pantolonunun niye ıslak?" dedi. Şahıs ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri biten şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine götürüldü. Yaşanan o anlar ise araçtaki bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Esenyurt Güvenlik Güvenlik Kamerası Ceza Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ayten sağdıç:

yolcuların ellerine yüreklerine sağlık

62
4
yanıtYanıtla
Nidhogg Nors:

Böyle durumlarda polise teslim etmeden önce zanlıyı tatlı bir dille uyarmak gerekiyor. Vatandaşların eline sağlık.

31
5
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Benim devletim o yabancı şahsa niye mazot yaksinki. İçeri almayın kime sorupta ülkemize aldınız bu sapiklari. Şahsen ben istemiyorum isterseniz oylama yapınız.

30
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title