Haberler

Elazığ'da Ramazan Bayramı denetimleri gerçekleştirildi

Güncelleme:

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından 'Hayatla yarışılmaz' sloganı ile Ramazan Bayramı denetim ve kontrolleri gerçekleştirildi. Trafik kazalarının önlenmesi ve can kayıplarının azaltılması maksadıyla Elazığ İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması timlerince Ramazan Bayram öncesi güvenlik tedbirleri kapsamında 'Hayatla yarışılmaz' sloganı ile denetim ve kontroller devam ediyor. Elazığ İl Jandarma Komutanlığının vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdüreceği kaydedildi.

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından 'Hayatla yarışılmaz' sloganı ile Ramazan Bayramı denetim ve kontrolleri gerçekleştirildi.

Trafik kazalarının önlenmesi ve can kayıplarının azaltılması maksadıyla Elazığ İl Jandarma Komutanlığı trafik jandarması timlerince Ramazan Bayram öncesi güvenlik tedbirleri kapsamında 'Hayatla yarışılmaz' sloganı ile denetim ve kontroller devam ediyor. Elazığ İl Jandarma Komutanlığının vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdüreceği kaydedildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Bayramı Ramazan Bayram Jandarma Elazığ Güvenlik Trafik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title