Haberler

Ekiplerin Mühürlü Evde Kedi Kurtarma Operasyonu

Ekiplerin mühürlü evde kedi kurtarma operasyonu Mühürlü evin balkonuna kaçan Bombay cinsi kedi, kendisini kurtarmaya çalışan sahibini defalarca tırmaladı Kedi balkondan bacaya kaçtı Kedinin sahibi balkonda defalarca çığlık attı Kedi tarafından tırmalanan kadın kendi imkanlarıyla hastaneye...

Ekiplerin mühürlü evde kedi kurtarma operasyonu

Mühürlü evin balkonuna kaçan Bombay cinsi kedi, kendisini kurtarmaya çalışan sahibini defalarca tırmaladı

Kedi balkondan bacaya kaçtı

Kedinin sahibi balkonda defalarca çığlık attı

Kedi tarafından tırmalanan kadın kendi imkanlarıyla hastaneye gitti

Sahibinden kaçıp bir binanın 2. katına çıkan kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

ANKARA - Başkent'te bir kedi sahibinden kaçarak 2 katlı binanın 2. katındaki balkona çıktı. Korkudan balkonda bulunan bacaya giren kedi, itfaiye erleri ve sahibi tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarılırken, itfaiye erlerinin yardımıyla balkona çıkan kedinin sahibi, kedi tarafından defalarca tırmalandı ve kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nermin Özlü isimli kadın, Toli isimli ve Bombay cinsi olan kedisiyle birlikte Fethiye Sokak'ta yürüyordu. Kedi bir anda sahibinden kaçtı ve sokakta bulunan 2 katlı bir binanın 2. katındaki balkona çıktı. Kedisini kurtarmak için binaya giren Özlü, evin mühürlü olduğunu gördü. Özlü durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri olay yerine intikal ettikten sonra itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye erleri kısa sürede sokağa intikal etti. Köpeği kurtarmak için ekipler hazırlık yaparken mahalleli ise çalışmaları meraklı gözlerle izledi. Kimi vatandaşlar ise çalışmaları sosyal medyadan canlı yayın yaparak paylaştı.

Balkondan bacaya kaçtı

İtfaiye erleri kedinin sahibi Nermin Özlü ile birlikte açılır uzun merdivenin yardımıyla 2. katta bulunan balkona çıktı. İtfaiye eri ve kedinin sahibi balkona çıktıklarında bir şok yaşadılar ve kedinin balkonda olmadığını gördüler. Küçük balkonda arama yapan itfaiye eri, kedinin korkudan balkonda bulunan bacaya kaçtığını fark etti. İtfaiye ekipleri bunun üzerine çalışmaları genişletti. Ekipler binanın çatısına çıktı ve yaptıkları tespitten sonra halat yardımıyla bacaya girme kararı aldı.

Kedi tarafından defalarca tırmalanan Özlü, defalarca çığlık attı ve hastaneye gitti

Ekipler çatıdan bacaya gireceği esnada, itfaiye eriyle birlikte balkonda duran Nermin Özlü, balkondan bacaya uzanarak kediyi çıkardı. Kedi o anlık korkuyla sahibini de tanıyamadı ve sahibi Özlü'yü defalarca tırmaladı. Defalarca çığlık atan Özlü yanındaki itfaiye eri ile birlikte kediyi güçlükle yanlarında bulunan kafese koydu ve balkondan tekrar açılır merdivenin yardımıyla indi. Aşağı inen Nermin Özlü'nün elinin kanlar içinde olduğu görüldü. Kediyi kontrol altına alan Özlü daha sonra kendi imkanlarıyla tedavi olmak üzere hastaneye gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Bombay 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title