Haberler

Kadınlar tuvaletinde gizli görüntü skandalı! Polis açığa alındı

Güncelleme:

Düzce'de bir kadının "Tuvalette fotoğrafım çekildi" iddiası üzerine polis harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olay anında kadınlar tuvaletinden çıkan kişinin erkek polis memuru olduğunu belirledi. Şüpheli, suçlamaları reddetti.

Düzce'de kadınlar tuvaletindeki kapının altından bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen 28 yaşındaki polis memuru A.A. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Polis memuru açığa alındı.

KAPININ ALTINDAN FOTOĞRAFININ ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Olay, 13 Mayıs'ta İl Özel İdaresi binasında meydana geldi. Binada kadınlar tuvaletini kullanan 46 yaşındaki N.P.isimli kadın, tuvalette olduğu sırada kapının altından cep telefonuyla kendisinin fotoğrafının çekildiğini iddia ederek ihbarda bulundu.

TUVALETTEN ERKEK POLİS MEMURU ÇIKTI

Olay yerine gelen Düzce Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, binadaki güvenlik kameralarını inceledi. İnceleme sonucunda, olay anında kadınlar tuvaletinden çıkan kişinin Düzce Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.A. isimli erkek olduğu belirlendi.

"YANLIŞLIKLA GİRDİM, FOTOĞRAF ÇEKMEDİM"

"Kişilerin özel hayatını ihlal" suçlamasıyla ifadesi alınmak üzere polise merkezine götürülen A.A., suçlamaları reddederek, "Evet, İl Özel İdaresi'ne gittim. Yanlışlıkla bayanlar lavabosuna girdim. Kimsenin fotoğrafını, videosunu çekmedim" dedi.

POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI

A.A.'nın telefonuna inceleme için el konulurken, hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Ayrıca A.A. idari soruşturma nedeniyle açığa alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Düzce Düzce Hukuk 3.Sayfa Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (7)

SUNSET null:

"girdim" diyor. inkar etmiyor. ama yanlışlıkla! kesin öyledir. madem öyle niye açığa aldılar seni abi!

68
17
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

aslında bir otelde kalmayada korkar oldum....

yanıt46
yanıt1
Mehmet ŞaFaK:

tedbir, soruşturma yapılıyor hakkında, normal yani

yanıt0
yanıt0
Beyaz:

Kime güvenecek bu halk..!

48
10
yanıtYanıtla
Onur Avcı:

Gözle görünür bişey varmı ? Ya arkadas kadınlar ne derse omu olması lazım. Belki iftira atıyordur. Gerçekte varsa tespitli bişe idam etsinler hakkı olan budur. Ama öyle yoldan geç bana taciz etti demekle olmaz bu işler. Varsa kanıtın delilin o zaman konuşsun. Adamda diyorki ben çekmedim o zaman ne olacak erkekmi suçlu olacak ?

26
18
yanıtYanıtla
Büşra :

Kim durduk yerde "tuvalette fotoğrafım çekilde" diye çıkar ortaya. Tesadüf bu ya tam o esnada yanlışlıkla kadınlar tuvaletine giren bir erkek var. Yani bence bu hikaye mantıklı

yanıt13
yanıt8
Sebati Can:

Kamera!

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title