Haberler

Son dakika haber | Düğünden dönen aile kaza yaptı: Araç içinde sıkışan yolcuyu itfaiye ekipleri kurtardı

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi... Düğünden dönen aile kaza yaptı: Araç içinde sıkışan yolcuyu itfaiye ekipleri kurtardı Kaza sonrası tansiyon yükselirken, polis araya girdi Bilecik'te düğünden dönen aileye seyir halindeki başka bir aracın çarpması sonucu sıkışmalı trafik kazası meydana geldi.

Düğünden dönen aile kaza yaptı: Araç içinde sıkışan yolcuyu itfaiye ekipleri kurtardı

Kaza sonrası tansiyon yükselirken, polis araya girdi

BİLECİK - Bilecik'te düğünden dönen aileye seyir halindeki başka bir aracın çarpması sonucu sıkışmalı trafik kazası meydana geldi. Kaza sonrası tansiyon yükselirken, polis tarafları sakinleştirdi.

Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'nde seyir halindeki Ramazan K. idaresindeki 11 AAV 409 plakalı kamyonet, Koza Evleri yan yolundan caddeye çıkan İsa Z. yönetimindeki 42 AKT 265 otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yolun kenarından bir ağaca çarparak durabildi. Kazada otomobil ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Cafer Z. yaralanarak, araç içinde sıkıştı. Şahsı Bilecik Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ön sağ kapıyı keserek çıkardı. Yaralıya olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Kaza sonrası görgü şahitleriyle 11 AAV 409 plakalı kamyonet sürücü Ramazan K. arasında 'Hızlı geldin' tartışması yaşandı. Ardından sürücü "Ben 50'liyle geliyordum sen nerden biliyorsun" deyince tartışma yaşandı Polis araya girerken, tartışma büyümeden sona erdi.

Kaza yapan araçla önlü arkalı giden yaralı Cafer Z.'nin akrabası Osman Z., kaza anını anlatarak, "Buradan döndük arabayla, bu adamda buradan çıkmış, çok süratli geliyordu. Bu arabayı kurtaramaz o hız. Bu adam buraya yapıştırdı. Ne kadar kırsa da kurtarmaz o arabayı. Biz diğer arabayla gidiyorduk, geçtik döndük. Ben Akşehir'den geldim, düğüne geldim" dedi.

Kamyonet sürücü Ramazan K. ise, "Ben yukardan sanayiye gidiyordum, bu adamda ara yoldan çıktı. Bastık frene duramadık, çarptık" dedi.

Ardından 2 sürücüde ağrıları olu8nca tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan 42 AKT 265 otomobile sürücü İsa Z.'nin Konya'dan akrabaların düğününe geldiği, düğün sonrası yola çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Tragger Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title