Haberler

Avcı, domuzun kendisine saldırma anını kaydetti

Güncelleme:

Domuz avına çıkan avcı, domuzun kendisine saldırma anını kask kamerası ile görüntüledi. Avcı, kendisini köpeklerin kurtardığını söyledi.

DÜZCE'de, domuz avı sırasında kendisine saldıran domuzu silahla vurarak öldüren Ahmet Çoban, başından geçenleri anlattı. Avcı Çoban, silah ve tüfekten öte av köpeklerinin kendisini kurtardığını söyledi.

Düzce'nin Fındıklıaksu köyünde ormanlık alanda, av köpekleriyle birlikte domuz avına çıkan Ahmet Çoban bir domuzla karşılaştı. Domuz saldırısında ölümden dönen avcı Ahmet Çoban, kask kamerası ile kaydettiği görüntüleri sosyal medyada paylaşınca avcılar arasında fenomen bir isim haline geldi. Çoban, Kalıcı Konutlar bölgesinde bulunan ve avcıların uğrak yeri olan bir barakada avcı arkadaşlarına başından geçen olayı tekrar yaşıyormuş gibi anlattı.

"İYİ Kİ KÖPEKLER VARDI"

Kurtulmasındaki en önemli etkenin av köpekleri olduğunu dile getiren Çoban, "Domuz avına gittik. Köyün üzerine kadar domuz inmiş. Köpekler domuzu yakaladı. Domuz hareket halindeydi. Köpekler domuzu takip ediyordu ve arkadaşlarımızdan birkaçı domuza denk geldi. Fişek atarak domuzu yakaladılar ama düşmedi, gitmeye devam ediyordu. Domuz bana denk geldi. Biraz daha meydana çıksın, daha güzel görüntü alayım ve kolay hedef olsun diye bekledim ve sonunda mermiyi attım. 3 mermi de isabet etti. Hem gördüm hem hissettim fakat ona rağmen halen domuz bana gelmeye devam etti. İyi ki köpekler vardı. Tüfek, silah ikinci planda. Köpekler ona saldırdı ve domuz bana tekrar döndü. Ben o arada düştüm ve tekrar ayağa kalktım. Ayağa kalktıktan sonra domuz hala bana gelmeye devam etti. Bana gelirken son bir hamle ile kaçtım ama bana dokundu. Bana dokunur dokunmaz beni devirdi. Ben göz ucuyla baktım tekrar bana döndü. Herhalde bu beni bırakmayacak dedim. Köpekler devamlı onun üzerindeydi. O anda silahımı çekebildim. O an ateş ettim ve vurmayı başardım. Çok sıkıntılı bir işti. Çok heyecanlandım, çok korktum. Ama nasip oldu bize bir şey olmadı, köpeklere bir şey olmadı. Domuz avı tehlikelidir. Bana geçmiş olsun, avcı arkadaşlara rastgele diyelim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Çoban Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

metin özel:

Spor amaçlı can almak nasıl bir vicdansızlıktır. Hiçbirşey sebepsiz olmaz, umarım bir mesaj çıkarırsın. Allah hidayet versin

16
1
yanıtYanıtla
Kağan:

Avcıları asmak lazım.

9
2
yanıtYanıtla
yapmayın:

hani görüntü nerde

10
1
yanıtYanıtla
neon:

avcı nedir arkadaş neyi avlıyorsun sen doğada ? bu hakkı sana kim veriyor ?hangi hayvanı katledip katledemiyeciğini.

7
2
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

BEN BİR MALIM VİDEOYU SONUNA KADAR İZLEDİM

6
1
yanıtYanıtla
DORİ:

4 dakka vityo va görüntü yok

4
1
yanıtYanıtla
özlem:

Suriyelisiniz herhalde, kendi diliniz neyse öyle yazın, google çeviri yapabiliyor. Türkçeniz iyi değil. Ya da okuma yazmanız zayıf.

yanıt0
yanıt0
Misafir:

Hayvanın doğal ortamında yaptığınız av hiçbir vicdana sığmaz bir eylem. Keşke domuz galip gelseydi

1
3
yanıtYanıtla
mert:

avanak herif avrupda her gün avlaniyorlar keske benim elimde bir silah seninde domuz kostumünle önüme ciksan nasil domuz avlaniyormus canli canli yasatirim hicde cezada almadan ne güzel olur ne güzel!!!

yanıt0
yanıt2
AKTROL:

sokar doğalgaz kol gibi sokar

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title