Haberler

Dışarı çıkarıldığı eğlence mekânında dehşet saçan şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Eskişehir'de alkollü bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavga sonucu işyeri çalışanlarından Egemen Rahmi Demircioğlu'nu tabancayla vurarak öldüren şüpheli Onur Özkaya (28), tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir'de alkollü bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavga sonucu işyeri çalışanlarından Egemen Rahmi Demircioğlu'nu tabancayla vurarak öldüren şüpheli Onur Özkaya (28), tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 24 Aralık gecesi Tepebaşı ilçesine bağlı Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak'ta bulunan alkollü bir eğlence mekanında meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte alkollü eğlence mekanına giden Onur Özkaya, iddialara göre çevresindeki masalara rahatsızlık verdiği için işletme çalışanları tarafından dışarı çıkarıldı. Daha sonra aracıyla mekanın önüne gelen gelerek elindeki silahla içeri giren Özkaya, rastgele ateş etti. Mekan çalışanlarından 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Egemen Rahmi Demircioğlu'nu tabancayla vurdu. Göğsünden vurulan Demircioğlu, ağır yaralandı. Silahla ateş ederek Demircioğlu'nu yaralayan 28 yaşındaki Onur Özkaya ise çevredeki mekan çalışanları ve vatandaşlar tarafından darp edildi. Olay yerine gelen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Onur Özkaya'yı yaralı halde yakaladı.

Ağır yaralanan Demircioğlu, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet şüphelisi Özkaya ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

21 yaşındaki üniversite öğrencisi memleketi Tekirdağ'da toprağa verildi

Çalıştığı alkollü eğlence mekanında tabanca ile vurularak hayatını kaybeden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencisi Egemen Rahmi Demircioğlu, memleketi olan Tekirdağ'ın Saray ilçesinde toprağa verildi.

Öte yandan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, hayatını kaybeden öğrencisi Egemen Rahmi Demircioğlu için taziye mesajı yayınladı. Üniversitenin yayınladığı taziye mesajında şu ifadeler yer aldı:

"İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencimiz Egemen Rahmi Demircioğlu uğradığı elim saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Kederli ailesine, arkadaşlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileklerimizi sunar, öğrencimiz Egemen Rahmi Demircioğlu'na Allah'tan rahmet dileriz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title