Haberler

Silahla darp ettikleri engelli genci kayda alan Suriyeli gruptan 2 kişi tutuklandı! Polis diğer şüphelilerin peşinde

Güncelleme:

Bursa'da yabancı uyruklu bir grup, darp edip silahla rehin aldıkları engelli gencin videosunu sosyal medyada yayınladı. Görüntüler üzerine harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 kişinin tutuklandığını duyurdu. Çocukları suça sürükleyen kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

Bursa'da yabancı uyruklu bir grup, darp edip silahla rehin aldıkları engelli gencin videosunu sosyal medyada yayınladı. Görüntüler üzerine harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 kişinin tutuklandığını duyurdu. Çocukları suça sürükleyen kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olay, 6 Eylül'de Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, A.E.R. isimli şahıs, E.S.'yi silahla tehdit edip, darp etti. Yanına aldığı S.A. ve İ.E.'yi suça sürükleyen şüpheli, video çekerek, sosyal medya hesabında paylaştı. Görüntüler üzerine harekete geçen Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığı, A.E.R., S.A. ve İ.E. hakkında yakalama kararı çıkarttı. Polis ekiplerince yakalanan çocuklar adliyeye sevk edildi. Suça sürüklenen çocuklar S.A. ve İ.E., "Silahla yaralama, yağma ve hürriyeti tahdit" suçlarından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, A.E.R.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

"DİĞER ŞÜPHELİLERİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR"

Konuyla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı da yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Basın yayın kuruluşlarında yer alan Bursa ili Karacabey ilçesinde E.S. isimli müştekinin yabancı uyruklu şahıslar tarafından darp edildiğine yönelik çıkan haberlerle ilgili olarak Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan soruşturma çerçevesinde; 06.09.2023 günü suça sürüklenen çocuklar S.A., İ.E. ve şüpheli A.E.R.'nin, müşteki E.S.'yi silah ile tehdit ederek darp ettikleri iddiası ile ilgili olarak, Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile suça sürüklenen çocuklar S.A. ve İ.E.'nin gözaltına alındığı, A.E.R. isimli şüphelinin ise yakalama çalışmalarının devam ettiği, Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan suça sürüklenen çocuklar S.A. ve İ.E.'nin 'Silahla Yaralama, Yağma ve Hürriyeti Tahdit' suçlarından tutuklama talebi ile Karacabey Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiği, Karacabey Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince S.A. ve İ.E. hakkında tutuklama kararı verildiği, Karacabey Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince hakkında tutuklama kararı verilen suça sürüklenen çocukların konumuna uygun Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği, Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında bilgi verileceği hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ZİYARET

Öte yandan, hastanede tedavisi tamamlanarak taburcu edilen E.S.'yi evinde ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Silahla darp ettikleri engelli genci kayda alan Suriyeli gruptan 2 kişi tutuklandı! Polis diğer şüphelilerin peşinde

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Başsavcılığı Bursa Suç Sosyal Medya Polis Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title