Haberler

Çiğ köfte tartışması can aldı! Baba, oğlunu öldürdü

Güncelleme:

İstanbul'da alkol ve uyarıcı madde bağımlısı olduğu öğrenilen ve yeğeniyle çiğ köfte tartışması yaşayan şahıs, babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Korkunç olay geçtiğimiz günlerde Eyüp Sultan'da gerçekleşti. B.U., yaklaşık on yıldır oğlu ile birlikte babasının evinde yaşıyordu. Alkol ve uyarıcı madde bağımlılığıyla savaşan B.U.'nun akşam saatlerinde işten alkollü bir şekilde döndüğü iddia edildi. İş dönüşünde çiğ köfte alan genç adam, aile üyelerine dağıtmak istedi. Yeğeni yemeği reddedince ikili arasında tartışma çıktı.

ÇİĞ KÖFTE TARTIŞMASI ARBADEYE DÖNÜŞTÜ

Sabah'ta yer alana habere göre; tartışma şiddeti artınca dede A.U. müdahale etti. Sakinleştirmek için torunu ve oğlunu dışarı çıkarırken mutfaktan bıçak aldı. Dışarı çıktığı esnada yeğenini göremeyen B.U., babasına 'Torununu neden kayırıyorsun?' diyerek çıkıştı. Baba ve oğul arasındaki konuşma bir anda arbedeye dönüştü. B.U. babasına 'Seni öldürürüm, seni vururum' diyerek küfürler etti. Bu esnada B.U., yeğenini gördü ve üzerine saldırmaya başladı. Canını zor kurtaran küçük çocuk koşarak uzaklaştı.

BABA ARBEDE SIRASINDA OĞLUNU BIÇAKLADI

Arbede esnasında öfkesine yenik düşen baba, oğlunu bıçakladı. Çevredeki insanların 112'yi aradığı olayda hastaneye kaldırılan genç adam yaşamını yitirdi. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında aile üyelerinin alınan ifadesinde B.U.'nun alkol ve uyarıcı madde bağımlısı olduğunu, sürekli olarak yeğenlerine ve oğluna karşı şiddet uyguladığını, evin huzurunu bozduğu iddia edildi.

Baba A.U., oğlunun kendisine "seni öldüreceğim" dediğini bunun üzerine boğuştuklarını ve olayın o esnada olduğunu söyleyerek öldürme kastının olmadığını ifade etti.

MÜEBBET HAPİSLE YARGILANIYOR

Oğlunu bıçaklayan baba A.U., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevinde gönderildi. Savcılık yürütülen soruşturma sonrasında baba A.U. hakkında 'Kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dava önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Eyüp Sultan Haberler

500

Yorumlar (19)

Kanuni:

Adam ufak bir çocuğu korumak için uyuşturucu bağımlısı çocuğunu boğuşma esnasında yanlışlıkla vurmak zorunda kalmış ağır tahrik altındaki bu adamin suçu isteyerek ve kasıtlı işlemediği ortada .kendini ve torununu evladindan korumaya kalkan bu adamin ceza almaması lazım .

18
1
yanıtYanıtla
biraz adalet:

kadın cinayetlerinde sucluları cok güzel cezasında indirim yapacak serbest bırakacak bahaneler buluyosunuz ama böyle insanlar için müebbet öyle mi ? neden kaçtane insanın kaçtane cocugun canını kurtarmış bu amca aslında , bu adam yaşasaydı kim bilir daha ne kadar işkence edicekti yegenlerine kendi oğluna dünya bir pislikten daha kurtul du diye mi bu ceza ?

17
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Böyle baba olmaz olsun.

1
16
yanıtYanıtla
Yorgun:

Ne yapsın..adam uyuşturucu ve alkol alsın gelsin torunlarını mı vursun hergün. Birde haberi Tam oku o zaman Allah kimsenin başına vermesin diyeceksin..

yanıt6
yanıt0
Bi dost:

Asıl öyle evlat olmaz olsun

yanıt12
yanıt0
adam suçsuz...:

adama belli ki kendini ve torununu korumuş. . inşallah ceza almaz. . .

11
1
yanıtYanıtla
Hüs:

İşte ülkenin geldiği son durum artık o kadar kolay ki hiç dikkat ediyormusunuz bilmiyorum ama hep aile içi şiddet ve cinayet haberleri insanlar maddi sıkıntılarını bir şekilde sebep ve bahanelerle cinayet dönüştürüyorlar adında cinnet oluyor bir anda gelişen olay yazık çok yazık 350 dolar asgari ücrete bu olur üçüncü dünya ülkelerinde daha fazla asgari ücret 2021 yılı işsizlik rekoruyla gelecek ve biz daha çok duyacağız bu haberleri hadi günaydın.

5
3
yanıtYanıtla
mechulll:

şimdi bu adamı cezaevine koyarlar birde . Ulan adam toplum yararına birşey yapmış bence en ilahi adaletlisidi bu olmus gibi görünüyor

7
0
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Üzüldüm gerçekten. Allah göstermesin

6
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Şimdi sayın savcım adam öldürme, öldürmeye tesebbus müebbet mi kesin bilgimi. Yok bundan önce ki cinayetlerde falan herkese adil davranilmiyorda.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title