Haberler

Çetinkaya, "Mardin'in huzuru için çalışacağız"

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) ve Mardin Gazeteciler Derneği (MGD) üyeleri İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) ve Mardin Gazeteciler Derneği (MGD) üyeleri İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünden, Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne atanan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gazetecilere önceliklerinin şehrin huzuru olduğunu söyledi. İl Emniyet Müdürü Çetinkaya, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Çelik, Onur Kurulu Başkanı Fotoğraf Sanatçısı ve Gazeteci Adnan Avuka, Mardin Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Akgül, İhlas Haber Ajansı Mardin Temsilcisi Beril Çuhadaroğlu Solmuşgül, İletişim Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Sait Çakar'ı makamında kabul etti. Mardinde görev yapan gazetecilerin ziyaretini kabul eden İl Emniyet Müdürü Çetinkaya "Mardin ruhu olan bir şehir, geçmiş ile gelecek arasında bağı olan bir şehir. Huzur ortamı bu şehrin turizmini geliştirecek, zenginliğine zenginlik katacak. Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için ne gerekiyorsa yapacağız. Kapılarımız vatandaşa açık olacak. Önceliğimiz huzurdur" dedi

Çetinkaya, terör ile turizmin bir arada yaşamasının mümkün olmadığını, bu ince çizginin bilincinde, terör ile mücadelenin en etkin şekilde yapılacağına dikkat çekerek "Turizm narindir, turist huzurlu ortamı sever. Terör turizmi olumsuz etikler. Bu bilinçle vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamayı, turizmin önündeki güvenlik sorunlarını kaldırmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Basın mensubu arkadaşlarımızla yakın işbirliği yapacağız" şeklinde konuştu.

GGF ve MGD Başkanı Mehmet Çelik, haberlerde bölgenin hassas dengelerini dikkate aldıklarını, Mardin turizmine zarar verecek ve kamuoyu yararı olmayan haberleri yapmaktan kaçındıklarını söyledi. Çelik "Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Gazeteci arkadaşlarımızın asayiş haberlerine seri ulaşmaları konusunda desteğinizi bekliyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güneydoğu Anadolu Mehmet Çelik Çetinkaya Mardin 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title