Haberler

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için tabuta arkalarını döndüler

Güncelleme:

Cezaevinden izinli çıkan ve toplam 20 suç kaydı bulunan Uğur Falay, izninin son gününde annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti. 3 cenaze de aynı yerden kaldırılırken cenaze namazında Uğur Falay'a tepki gösterenler, musalla taşındaki tabuta arkalarını dönerek protesto etti.

İstanbul Bahçelievler'de annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra Beyoğlu'ndaki Nusretiye Camii'nde intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.

CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞTI

Beyoğlu Nusretiye Camii'nde dün meydana gelen olayda, bir kişinin silahla ateş ederek intihar ettiği yönünde yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde intihar eden kişinin Uğur Falay (35) olduğu belirlendi. Yankesicilik, uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 20 adet suç kaydı olduğu öğrenilen Falay'ın cezaevinden izinli çıktığı ve bugün izninin bittiği belirlendi.

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için tabuta arkalarını döndüler

ANNE VE KIZIN ACI SONU

Falay'ın annesi ve kız kardeşinin Bahçelievler'de yaşadığı Hürriyet Mahallesi Gülnihal Sokak'ta bulunan evine gelen polis ekipleri içeri girdiklerinde, Hüsna Falay (58) ve kız kardeşi İrem Falay'ın (21) cansız bedenleriyle karşılaştı. Anne kızın silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. 3 cenaze de işlemlerin ardından aile yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için tabuta arkalarını döndülerHüsna Falay ve İrem Falay

3 CENAZE İÇİN AYNI YERDE TÖREN

Aile için ikindi vakti Yenibosna Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye aile yakınlarının yanı sıra İstanbul Gelişim Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisi ve basketbol antrenörü İrem Falay'ın öğrencileri katıldı. Tören öncesi Yenibosna Merkez Cami avlusunda taziyeler kabul edildi. Cenazeler için öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için tabuta arkalarını döndüler

TABUTA SIRTLARINI DÖNDÜLER

Uğur Falay için kılınan namaz sırasında, İrem Falay'ın öğrencileri tabuta sırtlarını döndü. İrem Falay'ın öğrencilerinin bazılarının ayakta durmakta güçlük çektiği görülürken, tabutu başında uzun süre gözyaşı döktüler. Cenazeler defnedilmek üzere Batman'a götürüldü.

Cenaze törenine damga vuran anlar! Tepki göstermek için tabuta arkalarını döndülerUğur Falay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Kara_kalem:

20 SUÇTAN DOSYASI OLAN BİR TUTUKLU NASIL İZİNLİ DIŞARI ÇIKAR SANKİ OKULDA TENEFÜSE ÇIKIYOR ŞAKA GİBİ BU ŞEKİLDE İZİNLİ ÇIKIP OLAY İŞLEYEM SUÇLU SAYISI İNANILMAZ BOYUTTA BUNA İZİN VERENLER DERHAL SORUŞTURULMALI VE NE GEREKÇE İLE SUÇ DOLU MAHKUMA İZİN VERİLMİŞ DERHAK KAMUOYUNA AÇIKLANMALIDIR

1302
14
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Oy verirken düşünsünler adalet kalkınma Papatyası var yaaaa nerde adalet

yanıt634
yanıt298
mehmet türkel:

Ülkede adalet yerlerde sürünüyor ne yazıkki

yanıt592
yanıt59
Aycan Uçar:

Namuslu vatandas sorunu var ülkede şerefli namusluysan yaşamak zor kanunlar kimden yana ilk önce adalet kimi koruyor suçluyumu bence evet

504
12
yanıtYanıtla
sedat yakup:

Afganistan bizim Ülkeden daha Güvenli oldu arkadaş bune tavuk keser gibi insan kıyımı var

336
36
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Orada şeriat var suç işleyeni oyarlar. Burada sistem laik demokrasi. Bu isitem suçlunun yanındadir. Türkiyede yine iyi avrupaya git ceza yok deneçek kadardır

yanıt84
yanıt132
Cabbar kar:

Git oğlum bir kaç afgan al Afganistan'a yaşa lolipop. özgürlük dibine kadar yaşanıyor. Niye adam gibi yaşamıyoruz suçlanan niye adalet oluyor. Vur kır parçala gel sonra adalete topu at . Adam olacak toplum.

yanıt20
yanıt36
Köfteci Jardel:

Herif suç makinesi gibi ama izinli çıkıp, öğretmen kardeşini ve zavallı annesini öldürüyor. Böyle bir suç makinesini teneffüse çıkarır gibi dışarı salan devlet, esas suçludur. Bu ülkede adalet sistemi çökmüştür. Ayrıca intihar edenin cenaze namazı kılınmaz.

301
10
yanıtYanıtla
GelbiMakasAlayım:

kardeşim adalet sisteminde kanunlar ne diyorsa o. Avrupadan kanunları kopyala getirenler kahraman, uygulayanlar suçlu öyle mi?

yanıt5
yanıt2
Fuat Marik:

Olayın baş kahramanı çocukluk arkadaşım sokaklar onu bu hale koydu uyarıları dinlemedi arkadaş çevre kurbanı oldu binlerce örneği var lütfen aileler gençlerimizi sokak hayatından korusun başlarına ne gelecek nasıl bir insana dönüşcek bilinmez maalesef böyle olaylar çok kötü inşallah son olur

231
11
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title