Haberler

Namaz kılan arkadaşını defalarca bıçaklamıştı! Camideki korkunç cinayet anbean kamerada

Güncelleme:

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde birlikte sabah namazına gittiği arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlının psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken olay anına ilişkin güvenlik kamerası ortaya çıktı. Görüntülerde zanlının namaz kılan arkadaşının yanına giderek bıçakladığı, cemaatin panikle kaçtığı anlar yer aldı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde birlikte sabah namazına giden iki arkadaş arasında çıkan tartışma sonra yaşanan bıçaklı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Saldırı anı caminin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

CAMİDE ARKADAŞINI DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay 3 Şubat Cumartesi günü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi Çarşı Merkez Camisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah namazına birlikte gelen pazarcı esnafı Feyzullah Demir ile berber esnafı olan İbrahim Genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle İbrahim Genç yanında getirdiği bıçakla arkadaşı Feyzullah Demir'e saldırdı. Aldığı bıçak darbeleri nedeniyle Feyzullah Demir kanlar içinde yere yığılırken İbrahim Genç ise olay yerinden uzaklaştı.

Camide bıçaklı saldırı kameradaFeyzullah Demir

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Feyzullah Demir hayatını kaybederken arkadaşını bıçaklayarak öldüren İbrahim Genç ise gözaltına alındı.

Camide bıçaklı saldırı kamerada

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemleri tamamlanan İbrahim Genç çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İbrahim Genç'in son zamanlarda psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, Feyzullah Demir'in ise hafif otizmli olduğu öğrenildi.

Camide bıçaklı saldırı kamerada

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan camide yaşanan bıçaklı saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Demir'in namaz kılan Genç'i bir anda bıçakladığı, camidekilerin panikle kaçtığı görüldü.

Camide bıçaklı saldırı kamerada

Camide bıçaklı saldırı kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Saruhanlı Manisa Saldırı Güvenlik Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

murat:

Artık insanları namaz kılarken öldürüyorlar ülke nerye gidyor şaşırdık

37
1
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Okullarda din eğitimi kaldırırken ses çıkarmayanlar insanlar hayvanlaştıkça şaşırıyor. Şaşıracaksan buna şaşır.

yanıt22
yanıt21
Uğur Dindar:

İdaam idaammm

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title