Haberler

Birlikte yaşadığı kadının oğlunu döverek öldüren Harun Sezer'den kan donduran ifade

Güncelleme:

Kayseri'de imam nikahlı birliktelik yaşadığı Emel Öner'in 3 yaşındaki oğlu Alperen Ekinci'yi döverek öldüren sanık Harun Sezer'in ifadesi ortaya çıktı. Ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Sezer, "Alperen'in üstünü çıkarıp, kefenledik. Belediye tarafından yapılan betondan bir çukura Emel ile birlikte gömdük" dedi.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi Güney Mahallesi Güney Sokak'ta geçen yıl 15 Haziran'da meydana gelen olayda Harun Sezer, 1,5 yıldır birlikte yaşadığı Emel Öner'in ilk evliliğinden olan oğlu Alperen Ekinci'yi yumruk ve tekme darbeleriyle öldürdü. 'Yaralama' gibi suçlardan da sabıkası bulunan Sezer, Ekinci'nin cansız bedenini eve 100 metre mesafedeki mezarlığa gömdü. Emel Öner, cinayetten 1 hafta sonra 21 Haziran'da durumu Harun Sezer'in akrabalarına anlattı. Ancak Sezer, bu sırada kaçtı.

GÖMÜLDÜĞÜ YERDEN ÇIKARILDI

Harun Sezer'in akrabalarının ihbarı üzerine anne Emel Öner, gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alperen'in cansız bedeni ise gömüldüğü yerden çıkarılıp, otopsi yapıldıktan sonra toprağa verildi. Sezer de 29 Haziran'da polisin çalışması sonucu yakalanıp, mahkemece tutuklandı. Sanıklar hakkında Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'çocuğu ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

Birlikte yaşadığı kadının oğlunu döverek öldüren Harun Sezer'den kan donduran ifade

"ALPERİN'İN YÜZÜ TANINMAYACAK HALDEYDİ"

Anne Emel Öner ile sevgilisi Harun Sezer'in, savcılık aşamasında verdikleri ifadeler ortaya çıktı. Anne Öner, Harun Sezer ile imam nikahlı olduğunu belirterek, "2018 yılında Harun ile tanıştık. Harun çok agresif ve sinirliydi. Harun, durduk yere Alperen'e bağırmaya başladı. Alperen, ağladı. Harun, bu duruma daha da sinirlenerek, tokat attı ve Alperen yere düştü. Alperen'e, neden vurduğunu sormam üzerine benim üzerime yürüdü ve darp etti. Sonra, Alperen'i havaya kaldırıp yere vurdu. Beni de banyoya kapattı. 'Banyodan çıkarsan seni öldürürüm' dedi. 10 dakika sonra saçımdan tutarak, salona getirdi. Alperen, ayakta, titriyor, ağzında kan vardı. Aldığım darbelerle bayıldım. Ertesi gün uyandığımda Alperen'in yüzü tanınmayacak halde ve kafası şişmişti. Vücudunda darp izleri vardı. Tepki vermiyordu. Uyandığımda başında bekliyordu. Korkudan kimseye anlatamadım. Kıyafetlerini çıkarıp bir beze sardığını ve mezarlığa gömdüğünü söyledi" dedi.

"EMEL İLE BİRLİKTE GÖMDÜK"

Harun Sezer ise, Alperen'e tokat atmadığını iddia ederek, "Hiçbir şekilde kafasını yere ve duvara vurmadım. Alperen, öldüğünde başında değildim. Emel'i hiçbir şekilde tehdit etmedim. Emel ile birlikte boş odaya götürüp bıraktık. Bir parça kanepe örtüsü ile perde aldık. Üstünü çıkarıp, kefenledik. Alperen'i, belediye tarafından yapılan betondan bir çukura Emel ile birlikte gömdük. Bunun dışında üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kayseri Haberler

500

Yorumlar (56)

Melike:

haberi okurken başım zonklamaya başladı sinirden. Çünkü o haberi okurken 1.5 yaşındaki oğlumu beşiğinde sallıyorum.ve ne acı ki onun adı da Alperen benim oğlumunda. Bakıyorum suratına minicik küçücük. Ağzı burnu elleri...Allah’ım diyorum insan şuna bakmaya kıyamazken nasıl vuruyorlar?

101
3
yanıtYanıtla
yaşar:

Çocuğuma baktıkça ruhum daraldı. Allah''ım bu adama dert versin ama derman vermesin inşallah. İnsanlıktan yoksun pis cani. . .

85
3
yanıtYanıtla
Camoka:

Müebbet hapis cezası alıyor, beş sene sonra çıkıyor, garip bir memleketteyiz

81
4
yanıtYanıtla
Kayseri li:

Hemşerime hapiste kolay kurtuluşu olmayan bir ölüm diliyorum

48
1
yanıtYanıtla
Hoca:

Bırakın idamı , üç,beş sene yatarlar,sonra bir genel af daha çıkar,masum insanlar yine zarar görmeye devam ederler...

34
2
yanıtYanıtla
Oktay:

Allah bin türlü belanızı versin sizin gibi yaratıklarla aynı nefesi aldığım için nalet olsun ne istediniz kaan ufacık çocuktan bunları da idam edeceksin anca birazcık olsun içim rahatlar.

31
1
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

İdam cezası acilen gelmeli.

31
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Senin gibi anne olmaz olsun. Yazıklar olsun..

31
0
yanıtYanıtla
hakim:

Allah bin türlü belanızı versin, sizin gibi ne kadar varsa geberin inşallah,

24
0
yanıtYanıtla
BRO:

İdam gelmedikçe böyle vahşetler asla bitmez.

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title