Haberler

Beyoğlu'ndaki kovalamacada yanlışlıkla Zuhal'i vurduğu iddia edilen polis tutuklandı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda haklarında arama kararı bulunan 2 şüphelinin kaçmasına engel olmak için silahla ateş eden polis memuru, olay esnasında bölgeden geçen 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız'ı vurdu. Genç kız hayatını kaybederken, polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi'nde dün akşam,iddiaya göre 4 polis haklarında "yağma" suçundan arama kararı bulunan şüpheliler H.Y. ve S.Ç.'nin peşine düştü. Şahısların motosikletle olay yerinden kaçması üzerine polis memurları A.D. ve H.B., şüphelilerin arkasından silahla ateş etti.

18 YAŞINDAKİ ZUHAL HAYATINI KAYBETTİ

Amcasının evine ziyarete gelen 18 yaşındaki Zuhal Ebrar Yıldız, polisin silahından çıkan iki kurşunun vücuduna isabet etmesiyle ağır yaralandı. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Yıldız, Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yapılan incelemede merminin polis memuru A.D.'nin silahından çıktığı belirlendi.

POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Olaya ilişkin gözaltına alınan 2 polis memuru, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. A.D. savcılıkta verdiği ifadenin ardından 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderilirken, diğer polis memuru H.B. ise savcılıktan serbest bırakıldı. Polis memuru A.D., çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zuhal Ebrar Yıldız Beyoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (5)

Es ruzgar:

Son 20 yıldaki polislerin yüzde 60 ı polis olamaz yetenek soğukkanlılık dikkat sıfir eski eğitim yok maalesef unvsite mezunundan polis olmaz asker bu hatayı yapmazdi tsk eğitimde polisden çok üstün hele yunuslarin çok eksiği var

1
1
yanıtYanıtla
uCube :

Böyle durumlar da, direk yere yatacaksın. Allah rahmet eylesin gençmiş. Rabbim ailesine sabırlar versin. Polis'de isteyerek vurmamıştır, karanlıkta anlamamıştır.

1
0
yanıtYanıtla
Es ruzgar:

Polisin suçu yok oylemi

yanıt0
yanıt3
Musti:

Yeni polis ve bekçiler nasıl bir eğitimden geçiyor anlamıyorum. Meskun mahalde hemen ateş edebiliyorlar. Ya Fazla amerikan filmi izliyorlar ya da düzgün bir eğitimden geçmiyorlar. Bir ailenin ciğerparesi yok yere gitti. Yazık

0
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Rahmet Eylesin.Polis Menuru hayatini mi kaybetti, Tutuklandi mi ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title