Haberler

Sokak ortasında kadın cinayeti! Nişanlanan eski sevgilisini öldürüp kendi kafasına sıktı

Güncelleme:

İstanbul'da Başak Tekin, 10 yıldır birlikte olduğu ve 5 yıl önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı Özgür Kemal Akdemir tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü. Kendi kafasına da aynı silahla ateş ederek ağır yaralanan saldırgan da hastanede hayatını kaybetti. Akdemir'in, genç kadının başkasıyla nişanlandığını öğrenince otobüsle İstanbul'a geldiği ortaya çıktı.

Kadın cinayeti haberlerine bir yenisi daha eklendi. Beyoğlu Hasköy'de sokak ortasında meydana gelen olayda, Başak Tekin isimli kadın, 10 yıl beraber olduğu ancak uyuşturucu madde kullandığı için 5 sene önce ayrıldığı eski erkek arkadaşı tarafından katledildi. Kendisini de ağır yaralayan ve kaldırıldığı hastanede ölen saldırganın, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 10 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

KADINI TARTAKLAMAYA BAŞLADI

Hasköy'de yaşayan Başak Tekin sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıktı. Ancak genç kadının yolu eski erkek arkadaşı Özgür Kemal Akdemir tarafından kesildi. Akdemir, sokak ortasında Tekin'i tartaklamaya başladı.

GENÇ KADINI YERDE SÜRÜKLEDİ

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Özgür Kemal Akdemir, genç kadını kolundan tutmaya çalışınca Başak Tekin, direndi. Kadının kolundan çekerek yere düşüren Akdemir, Tekin'i sürüklemeye başladı.

KADINI BAŞINDAN VURDUKTAN SONRA KENDİSİNE ATEŞ ETTİ

Özgür Kemal Akdemir belindeki tabancayı çıkartarak Başak Tekin'i başından vurdu. Saldırgan daha sonra aynı silahı kendi başına dayayarak ateşledi. Başak Tekin olay yerinde hayatını kaybederken, Özgür Kemal Akdemir ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Akdemir, olaydan saatler sonra öldü.

Sokak ortasında kadın cinayeti! Nişanlanan eski sevgilisini öldürüp kendi kafasına sıktı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞI İÇİN AYRILMIŞ

Akdemir ile Tekin'in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları, yaklaşık 10 sene beraber oldukları, ancak Tekin'in Akdemir'den uyuşturucu madde kullandığı için ayrıldığı öğrenildi.

NİŞANLANDIĞINI ÖĞRENİNCE İSTANBUL'A GELİP ÖLDÜRDÜ

İkilinin yaklaşık 5 sene önce ayrıldığı öğrenilirken saldırganın, genç kadını takıntı haline getirdiği ortaya çıktı. Bu süreçte Başak Tekin'in nişanlandığını duyan Akdemir'in, dün akşam Erzincan'dan otobüse binip sabah İstanbul'a geldiği öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken detaylı incelemeler devam ediyor. Korkunç saldırıdan geriye ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beyoğlu 3.Sayfa Yaşam Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500

Yorumlar (26)

YalancıSavar:

Sevgili muhabbeti bundan 100 yıl önce yoktu. Bizim kültürümüzde böyle bir olay yoktu. Birbirlerini sevdilerse gönlüne sevgi düştüyse, ya gider Evlilik teklif eder ister, Vermezlerse kaçırırdı. aile olurlardı... Şimdi sevgili, aşıklar, birliktelik derken kavga gürültü dedikodu ve kafaya sıkmayla neticeleniyor. laiksistemböyleyaptı

196
152
yanıtYanıtla
esra ceylan:

Evlense ne oluyor üç çoğunun dört çocuğunun gözü önünde yine öldürüyorlar.

yanıt114
yanıt9
Ömer Can:

sosyal medya çıktı insanlık öldü ve ölümler başladı

yanıt114
yanıt10
Doğa Yiğit:

Kadın cinayetlerine hayır kadınlar bu tip erkekleri eş olarak seçmeyin güçlenin kendi ayaklarınızın üzerinde durun okuyun kurslara gidin para kazanın kimsenin parasına muhtaç olmayın

109
72
yanıtYanıtla
Cereyan Rüzgar:

Tüm İnsan cinayetlerine hayır, cinsiyet renk dil din ırk ayırt etmeksizin tüm cinayetlere hayır. olayı sadece para kazanmaya bağlamak çok yanlış. toplum annelerin elinde yetişmekte ve tüm kadınlar potansiyel anne adayı oldukları için diyorum ki vicdanlı merhametli adaletli çocuklar yetiştirin. Çünkü toplumun kurtulma çarelerinden biri de annelerdir.

yanıt44
yanıt1
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

‘Genelde’ öldürülen haksızdır.

22
149
yanıtYanıtla
Murat Kolukısa:

Sen nekadarda bilgilisin öyle,kendi başına velirse aynı yazıyı yazarsın buraya,

yanıt62
yanıt8
Ali Tokgönül:

Hadi . Köpeklerle uğraşanlar ... Bakın bakalım hayvanlar mı acımasız insanlar mı ? Bakın bakalım hayvanların yaptığı olaylar mı fazla yoksa insanımsı insanların olayı mı ?

65
69
yanıtYanıtla
Sadık Divan:

Sen ne diyorsun dayı?!

yanıt14
yanıt2
Doğa Yiğit:

Kadınların birleşip güçlenmesi hakkını araması lazım yasal yollardan kanununlara uygun kadınların birbirimize sahip çıkmamız lazım destek olmamız lazım

23
57
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title