Haberler

İETT şoförü, yol boyunca telefonla oynayarak yolcuların canını hiçe saydı

Güncelleme:

İstanbul'da bir İETT şoförü, sefer boyunca telefonla oynayarak dikkatsizce araç kullandı. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul'da bir İETT sürücüsü, hem telefonuyla oynadı hem de otobüsü sürdü. Trafikteki o tehlikeli ve sorumsuz anlar, yolcu tarafından anbean kayda alınırken görüntüler tepki çekti.

KENDİSİNİN VE YOLCULARIN HAYATINI TEHLİKEYE ATTI

Kazaya davetiye çıkaran görüntülerin adresi İstanbul Başakşehir 98 KM isimli Fenertepe - Sefaköyseferini yapan İETT otobüsünün şoförü telefonuyla oynayarak aracı sürmeye devam etti. Hem kendi canını hem yolcuların canını hiçe saydı.

İETT şoförü, yol boyunca telefonla oynayarak yolcuların canını hiçe saydı

ŞERİTTEN ÇIKTI, TELEFONU BIRAKMADI

Sürücü kimi zaman şeritten çıksa bile bu duruma aldırış etmedi ve cep telefonuyla uğraşmaya devam etti. Rahat tavırlarıyla aracı kullanmaya devam eden şoför adeta kazaya davetiye çıkarırken yaşanan o anlar otobüste seyahat eden yolculardan birinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu İstanbul İETT Ulaşım İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

mstfa Uygr:

sıkıntı yok imamoğlu görevde nasıl olsa.

10
11
yanıtYanıtla
Emre Şencan:

Sayın imamoğlu böylelerini lütfen işten acımaksızın bir önce cıkarın işini layıkıyla yapacak insan cok bu ülkede

18
0
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Bu adama yardımcı şoför verilmeli bu tür durumlarda aracı o kullanmalı hemde istihdam olmuş olur hemde yandaş birinin akrabası iş sahibi olur hemde olmayan iş yükü azalmış olur

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet Yurtdas:

Bu şekilde araç kullananların cezasını işveren çekiyor malsef

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title