Haberler

Bayram tatilinin ilk günündeki trafik kazalarında 5 ölü, 1421 yaralı

Güncelleme:

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk günüyle ilgili trafik raporu açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 852 trafik kazası meydana geldiğini belirterek kazalarda 5 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1421 kişinin yaralandığını duyurdu. Yerlikaya ayrıca 24 bin 357 araca hız ve radar cezası kesildiğini, 42 bin 720 araca da çeşitli eksikliklerden ötürü işlem yapıldığını bildirdi.

Bayram tatili dolayısıyla yollarda yaşanan araç yoğunluğu, kazaları da beraberinde getirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayramın ilk gününde yaşanan kazalarla ilgili bilgi verdi.

EKİPLER YOLLARDA GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDI

Bakanı Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde 852 trafik kazası meydana geldiğini, 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 1421 kişinin yaralandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yerlikaya, Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerinin vatandaşların güvenliği için gerekli önlemleri aldığını, denetimleri büyük bir hassasiyetle sürdürdüğünü kaydetti.

Bakan Yerlikaya: Tatilin ilk günündeki trafik kazalarında 5 ölü, 1421 yaralı

24 BİN 357 ARACA RADAR CEZASI

Yerlikaya, tatilin 1'inci günü olan 15 Haziran Cumartesi günü 852 trafik kazası meydana geldiğini, 5 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 421 kişinin yaralandığını belirtti. Yerlikaya, ayrıca 407 bin 731 aracın denetlendiğini, 24 bin 357 araca hız ve radar, 42 bin 720 araca ise çeşitli eksikliklerden işlem yapıldığını kaydetti.

"EMNİYET KEMERİ TAKMAYI İHMAL ETMEYELİM"

Yerlikaya, "Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Yolun sonu bayram olsun" ifadelerini kullandı.

Bayram tatilinin ilk günündeki trafik kazalarında 5 ölü, 1421 yaralı
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İçişleri Bakanı Trafik Kazaları Kurban Bayramı Ali Yerlikaya Güvenlik 3-sayfa trafik Yaşam Hukuk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Bahçeli'nin Öcalan'la ilgili sözleri için bakın ne dedi

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ elebaşının ölümü sonrası ilk yorum

FETÖ elebaşının ölümüne ilk yorum

Destici'den Bahçeli'ye Öcalan tepkisi: Meclisimiz'de gelip konuşmasına asla rıza göstermeyiz

Küçük ortak başkaldırdı

title