Haberler

Güvenlik görevlisi adam, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Güncelleme:

İstanbul'da özel güvenlik görevlisi adam, ayrılma aşamasında olan 43 yaşındaki sevgilisini öldürerek kaçtı. Polisin çalışmasının ardından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da özel güvenlik görevlisi adam, kendisinden ayrılmak isteyen 43 yaşındaki sevgilisini silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden hızla kaçan saldırgan kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

AYRILMAK İSTEYEN KADIN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU

Olay, dün akşam saatlerinde Bağcılar Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi'ndeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, özel güvenlik görevlisi olan 45 yaşındaki Cumali V., sevgilisi Sibel Kavılı'nın evine geldi. Ayrılmak isteyen Sibel Kavıllı ile Cumali V, asından tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Cumali V, yanındaki silahlı Sibel Kavıllı'ya ateş açtı. Açılan ateş sonucu yere yığılan genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken şüpheli Cumali V, ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Güvenlik görevlisi adam, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

EVE GİREN POLİS, KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Öğle saatlerinde kadından haber alamayan yakınları polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtıklarında kadının kanlar içinde yerde yattığını gördü. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından kadının cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Güvenlik görevlisi adam, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

İL DIŞINA KAÇAN SALDIRGAN YAKALANDI

Şüphelinin yakalanması için çalışma yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsın il dışına kaçtığını tespit etti. Yapılan çalışmada saldırgan Kocaeli'de yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Güvenlik görevlisi adam, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Güvenlik görevlisi adam, ayrılmak isteyen sevgilisini öldürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Cinayet Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

habip polat:

Gayrı meşru bir muhabbettin neticesi merhametsizce azap çekmektir...

176
54
yanıtYanıtla
Ali Tk:

Olay bu yani müthiş tespit alkışş

yanıt101
yanıt35
Can null:

Çoluğun çocuğun varsa belli olmaz ne göreceğin

yanıt66
yanıt14
Alev Simli:

Dan Bilzerian buna güldü :)

yanıt12
yanıt3
Marko Apostolidis:

ben resmi nikah ile evlenipte cinayete kurban gitmiş birini ne tanıyorum vede duydum.

30
76
yanıtYanıtla
Durdurun dünyayı inecek var :

Sen canının istediği haberleri okuyorsun demek ki! Saçma sapan yorumlar yapma! Karısını çocuklarını öldürdü diye tonla haber çıkıyor gözlük tak!

yanıt17
yanıt1
Kadir Trhn:

Hah al bir tane daha kendini delikanlı Mert namus bekçisi sayan ama mahkemeye çıkınca ne mertlik ne delikanlılık kakıyor elinden geldiğince kıvırma oluyor

83
4
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Sevgili ne demek ya. sevenevlennir.

50
13
yanıtYanıtla
Orhan Eren:

sevgini sevdigini t.c.'ye belgeletmeye ihtiyacin mi var? belgesiz sevsen olmaz mi?

yanıt14
yanıt45
Armagan Cakir:

Bu tabancalar orijinal değil ve çoluk çocuğun elinde belinde var.insanlar kolay ulaşıyor.fiyatlar ucuz.emniyetin de üzerine düşen görevler var

47
9
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title