Haberler

Ayı, Yaşlı Adamı 235 Metre Sürükleyip Öldürdü

Güncelleme:

Sinop'ta bir vatandaş ayı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Ayının saldırısına uğrayan yaşlı adamın, 235 metre sürüklendiği, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve parçalanmalar olduğu görüldü.

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Kütük köyü Taş Direk Mahallesi'nde ikamet eden 66 yaşındaki Hasan Kaya, eşeğine binerek hayvanlarını toplamaya gitti.

Uzun süre eve dönmeyen Kaya'nın ailesi merak edip onu aramaya çıktıklarında dehşet bir manzarayla karşılaştı.

AYI YAŞLI ADAMI 235 METRE SÜRÜKLEDİ

Ayının saldırısına uğrayan Kaya'nın 235 metre sürüklendiği, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve parçalanmalar olduğu görüldü. Olay yerine gelen jandarmalar yaptıkları inceleme sonucunda Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 10. Bölge Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler buraya fotokapanlar kurdu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Hasan Kaya Ayancık Sinop 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

Müftü Dede:

Hadisi Şerif:{Sadaka belayı önler ve ömrü uzatır}Hz-Muhammet s.a.s {Kuran’da ve kurbanda ismi azam sırrı vardır} Toplum olarak kazalara karşı tedbirli olmak öncelikli görevimiz olmalıdır..sadaka ve kurbanlarda kaza ve belalara karşı koruyucudur.

10
1
yanıtYanıtla
Konyalı Zehra:

Saol müftü dede.

yanıt4
yanıt1
Tasarımcı:

He, diyorsun ki adam sadaka vermediği için ayının kurbanı oldu. . . Sizi cehaletin varisleri! Allah bir ömrün sonunu nasıl takdir ettiyse ölüm öyle gelir. Ölüm haktır ve kesindir, insanın ameline göre uzayıp kısalmaz! Bir ömrü ne uzatabilir, ne de kısaltabilirsin. Bu bir ayettir bu arada! Bu uyduruk hadisin Kuran''la çatıştığını gördüğümüze göre Peygamberimiz tarafından söylenmiş olma ihtimali yok. Safsataları insanlara ''HADİS'' diye yedirmeye çalışma, haydi git pagan inancınla mutlu mutlu yaşa!

yanıt0
yanıt1
rekor amcada:

bu bir dünya rekoru. bir önceki rekor. 234 metre 78 cmdi. hadi iyisin yine amca. rekor sende

0
8
yanıtYanıtla
koraya:

benim farklı rekorlarım var koray. bir rekorda senin üzerinde denicem

yanıt2
yanıt1
ASIM:

HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARI, ŞİMDİ DE BU DEDENİN HAKKINI SAVUNUN, MEYDANLARA BİRKAÇ KOKANA ÇIKIN BU VAHŞETE BİR DUR DEYİN, UCUZ KAHRAMANLAR NERDESİNİZ, ADAM ÖLMÜŞ, AYI ADAMI PARÇALAMIŞ SEN NERDESİN

5
2
yanıtYanıtla
Tasarımcı:

Siz de hayvanların yaşam alanlarını daraltmayın ki köye inmek zorunda kalmasınlar o zaman. . . Yasak avcılıktan hayvanların yiyeceklerini tüketiyorsunuz, ondan sonra ''''ayı niye köyüme saldırıyo?'''' geçin bu işleri! Saçma sapan konuşma yani ''ayı suçlu'' mu oldu? O sadece bir hayvan, hırs ve ihtiras için öldürmez, kıskançlık için öldürmez, para için öldürmez, miras için öldürmez, canı sıkılıyor diye öldürmez. Utanmasan ayılara idam isteyeceksin. cehalet tohumları!

yanıt0
yanıt0
selma:

Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm. keşke bu konuda önlemler alınabilse. en azından insanlardan uzaklaştırmak için. malesef her tarafta bu tür vakalarla karşılaşılıyor ve bu durum devam edecek. .

6
0
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesin ayi actir saldirmistir doganin dengesi bozuldu artik

5
1
yanıtYanıtla
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

AYI İLE BAŞ ETMEK ÇOK ZOR GÖRDÜĞÜN ANDA KOŞABİLDİĞİN KADAR YA KAÇACAKSIN YADA KAÇAMIYORSAN OLDUĞUN YERDE TAŞ KESİLİP AVAZIN ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRICAKSIN TABİ AYI BUNU YERSE YEMESSE ZATEN SENİ YİYECEKTİR SONUÇTA AYI DENİLEN YARATIK İNSANIN KABA ETLERİNDEN ÇOK HOŞLANIR MESELA BALDIRDAN KALÇADAN KAPAR BOĞAZINDAN KAPAR OMUZDAN KAPAR EN İYİSİMİ GÖRDÜĞÜNDE TABANLARIN ÇIKARCASINA KAÇMAYA ÇALIŞ

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title