Haberler

Aydın'da Jandarma Operasyonu: 21 Şahıs Yakalandı

Güncelleme:

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Çember-12' operasyonunda 21 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar arasında çeşitli suçlardan arananlar bulunuyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri koordinesinde gerçekleştirilen 'Çember-12' operasyonu çerçevesinde 21 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlıklarınca Çember-12 operasyonları kapsamında aranan şahıslara yönelik eş zamanlı yapılan çalışmalarda 21 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan; 0-2 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 5 şahıs, 2-5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 3 şahıs, 10-20 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 1 şahıs ile hırsızlıktan 1 şahıs, uyuşturucudan 2 şahıs, diğer suçlardan da 6 şahıs olmak üzere ifadeye yönelik aranan 12 şahıs bulunduğu öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Çember JASAT Aydın Güvenlik Suç Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title