Haberler

Kendisinden ayrılan 17 yaşındaki sevgilisini öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir genç, kendisinden ayrılan kız arkadaşının çalıştığı dükkana giderek arkadaşını öldürdü. Cinayetten sonra genç, kendi kafasına ateş ederek canına kıydı. Feci olay sonrası gençlerin aileleri sinir krizi geçirdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 19 yaşındaki bir genç, iddiaya göre kendisinden ayrılan 17 yaşındaki genç kızı öldürüp sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.

DÜKKAN İÇİNDE KOVALAYIP ÖLDÜRDÜ

Sabah erken saatlerde Uzun Çarşı'da yaşanan olayda 19 yaşındaki İbrahim Olece, eski kız arkadaşı olduğu öğrenilen ve kendisinden ayrılan 17 yaşındaki Ömür Aslan'ın çalıştığı çamaşırcı dükkanına geldi. Olece dükkanın önüne gelip sırt çantasında getirdiği silahı çıkarıp Aslan'ı dükkan içerisinde kovalamaya başladı.

DAHA SONRA İNTİHAR ETTİ

Olece, genç kızı silahla vurdu. Genç kız kanlar içerisinde yerde kalırken, Olece sonrasında ise kendi kafasına silahla ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Olece ve Aslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri incelemesinin ardından iki gencin cansız bedenleri Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İki gencin daha önce başka bir iş yerinde beraber çalıştıkları, Ömür Aslan'ın sonrasında şimdiki iş yerinde çalışmaya başladığı ve İbrahim Olece'den ayrıldığı öğrenildi. Olece'nin kızını rahatsız edeceğini düşünen genç kızın annesinin, Aslan'ı sabah işe giderken yalnız bırakmadığı belirtildi. Ayrıca hayatını kaybeden iki gencin aileleri ve yakınları ise olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri bir yandan gençlerin ailelerini sakinleştirmeye çalışırken, bir yandan da olay yerinde toplanan meraklı kalabalığı dağıtmaya çalıştı.

Kendisinden ayrılan sevgilisini öldürüp intihar etti

Kendisinden ayrılan sevgilisini öldürüp intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nazilli Aydın Olaylar Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Emin Tas:

Sevgili olmayın canınızdan olursunuz evlenin

128
34
yanıtYanıtla
corci:

sonra boşanırken canınızdan olursunuz önemli değil. kafaya, mantığa bak

yanıt6
yanıt3
jack danoven:

"Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.” (Bakara, 2/178-179).

139
20
yanıtYanıtla
Hamit koçyiğit:

önünüze gelnle hemen sevgili olun hergün biriyle kafasıyla devan edin kızlar siz edep sahibi olmadıkça önce kendinizi sonra o beraber olmak için sıraya giren erkeklererden illaki birinin canını yakar ve bırgün ölürsünüz yada sürünürsünüz kızlar yarış yapıyor kaç kişiykle sevgili olurum bu ay diye illa edep illa edep kendinize gelin diyemeycem artık ıpin ucu kaçtı sadece başımıza artık nasıl felakaetler gelecek onları düşünüyorum rabbimin cezası yakındır...

75
24
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

maneviyat yok. olmayınca da çekirdek kabuğunu doldurmayan meselede insan canına kıyıyorlar. Allah korusun

68
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Allah vermesin. bu nasıl bitmiş bir ruh hali. lan abi bir bismillah deyin, bir sakin olun, bir kendinize gelin. çekirdek kabuğunu doldurmayacak şeyler için cana mı kıyılır?

64
3
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

Adam öldürme olayları ve fitne artacak ilim bilim ortadan kalkacak cahillik artacak kiyamet alametleri

46
4
yanıtYanıtla
Murat Kara:

ülkemizde hiç vicdan kalmadı önüne gelen adam kesiyor karısını kızını öldürüyor sevgilisini öldürüyor biz hakediyoruz Allahını dinini kimse uygulamıyor sadece din sattılar sonrada ateist bir toplum sosyal çürüme yalansa yalan diyinn

43
2
yanıtYanıtla
Spectrum:

Ateistlerden zarar gelmez, kendi hallerindedir. Ben dincilerden korkarım, o günah bu sevap diye diye milletin beyni yıkanıyor. İnsan olmanın Allah veya dinle hiçbir alakası yoktur. Ben bugüne kadar 1 tane bile müslüman görmedim bu ülkede herkes çakma müslüman ama lafa gelince maşallah sütten çıkmış akkaşık

yanıt16
yanıt30
Yıldırım YILDIZ:

Kız erkek farketmez , çocuklar daha iyi eğitim almalı ve utanma duyguları olmalı ! Şimdi moda bana söyleyin aman rencide olmasın çocuğum ! O çocuk büyüyünce iş yerinde rencide edilecek yada toplum içinde , dövmek çözüm değil ama utanma korkusu terbiye eder bence !

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title