Haberler

Askerden izne geldi, alkolün etkisiyle en samimi arkadaşını öldürdü

Güncelleme:

Didim'de 23 yaşındaki Deniz Çınar'ın cansız bedeni, evinin sokağında bulunmuştu. Çınar'ın askerden izne gelen arkadaşı ile birlikte alkol alıp eğlendikten sonra alkolün etkisiyle aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Didim'in Akyeniköy Mahallesi'nde dedesi ve ninesiyle birlikte yaşayan ve ilçedeki bir demircide çalışan 23 yaşındaki Deniz Çınar'ın cansız bedeni 1 Kasım Pazar sabahı yaşadığı evin sokağında bulunmuştu. Sabah saatlerinde işe giden ağabeyi tarafından cansız bedeni bulunan Deniz Çınar'ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatan Didim Jandarması olayı kısa sürede aydınlattı.

EN YAKIN ARKADAŞI ÖLDÜRMÜŞ

Olayın meydana geldiği akşam saatlerinde Deniz Çınar'ın en yakın arkadaşı olan ve askerden izne geldiği öğrenilen Ahmet Ö. (24) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Çınar'ın en yakın arkadaşı olduğu belirtilen ve askerden izinli geldiği öğrenilen Ahmet Ö'nün ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan Ahmet Ö., jandarmadaki ifadesinin ardından Didim Adliyesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Deniz Çınar'ın ise otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akyeniköy'de toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Akyeniköy Didim Çınar 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Nagasaki:

Laikliğin ve çağdaşlığın ve dahi din düşmanlığının simgesi alkol. Sonuç normal.

7
17
yanıtYanıtla
??:

Sizinde simgeniz nefret, ayrıştırma, kincilik ve dedikodu oldu artık. Laikliğin ne olduğunu sorsam cevap verebilir misin ? Çağdaş desem cevap verebilir misin ? Ayrıca insanları dinden soğutan tam olarak SENİN gibi insanlar. Yeni nesil SENİN gibiler yüzünden ateist olmayı tercih ediyor. Ayrıca bu yaşanan olayın alkolle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Sadece alkol aldı diye kimse gidip en yakın arkadaşını öldürmez. Bir sebepten öldürmüş ve suçu hafifletmek için alkol diyordur.

yanıt0
yanıt0
PROFESÖR ÖKLİTUS:

??: CEVABEN. Sen pâk biriysen şayet; insanların eylem ve konuşmalarını niye parametre olarak kabul ediyorsun.. yoksa muhakeme i kübrada efendim şu şahıs kendini damdan attığı için din,e ( Allaha ulaştıran yol) soğudum bende gidip kendimi balkondan attımmı diyeceksin..islamiyet daima âli ve galiptir. Mağlup olmaz...insanların yanlışıda hâşâ Mevlâmı bağlamaz.

yanıt0
yanıt0
Azeri:

laik olmakla ne alakısı var bunun? uşşaki tarikatı ve şeyhlerin yaptığı islam dini ile alakalı mı? önce laikliğe layık olmak lazım. işiniz gücünüz saçmalamak.

6
3
yanıtYanıtla
türk:

Kime ne anlatıyorsun kardeşim boş ver, o seviyelere inersen onlar seni yener, orada tecrübeliler

yanıt2
yanıt1
6.FİLO:

İnsanlar dünya dertleri sorunları için neden bir birlerini öldürüyor ki. hayat denen hikayenin sonunda zaten hepimiz öleceğiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title