Haberler

Karısının Yasak Aşkını Yakalayıp Dehşet Saçan Koca ve Yakınlarına Ceza Yağdı

Güncelleme:

İzmir'de karısı ile yasak aşk yaşayan akrabasını öldüren adam ve yakınları hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, 7 sanığı müebbet hapis cezasına çarptırdı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, Orhan Pala'nın (22), iddiaya göre aşk yaşadığı kadının kocası ve yakınları tarafından öldürülmesiyle ilgili 7 sanığa müebbet hapis cezası verildi.

AKRABASI İLE BİRLİKTE KAÇAN KADIN, KOCASINA YAKALANDI

Kemalpaşa ilçesi Nazarköy yakınlarında 2017 yılında meydana gelen olayda Torbalı'da yaşayan S.D., iddiaya göre bir süre önce akrabası Orhan Pala ile yakınlaştı. Bunun üzerine Pala ile S.D. birlikte kaçmaya karar verdi. Durumu öğrenen Seracettin D. eşine şiddet uyguladı. S.D. ve Pala, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığınarak can güvenliklerinin olmadığını söyledi. Emniyetten ayrılan S.D. ve Pala'ya aynı gün Nazarköy yakınlarında Seracettin Duman'nin yakınları saldırdı. Saldırıya uğrayan S.D. ve Pala çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Pala olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan S.D. ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

CİNAYETİ İŞLEYEN KOCA VE YAKINLARI HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Soruşturma başlatan jandarma, olaya karışan Seracettin Duman ile akrabaları Giyasettin Duman, Hüseyin Duman, Cüneyt Duman, Yılmaz Duman, Maşallah Duman ve Mehmet Karakot'u gözaltına aldı. Sorguları tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adliyede tutuklandıktan sonra haklarında 'töre saikiyle tasarlayarak ve kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"OLAY, ORHAN PALA'NIN BANA KÜFRETMESİYLE OLDU"

İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasına tutuklu sanıklar Seracettin Duman ile akrabaları Giyasettin Duman, Hüseyin Duman, Cüneyt Duman, Yılmaz Duman, Maşallah Duman ve Mehmet Karakot ile tarafların avukatları katıldı. Duruşmada son sözü sorulan Seracettin D., suçsuz olduğunu öne sürerek Orhan Pala'nın öldürülmesi emrini vermediğini söyledi. Sanıklardan Cüneyt Duman ise "Olay, Orhan Pala'nın bana küfretmesiyle aniden oldu" dedi. Diğer sanıklar da üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek, beraatlerini talep etti.

7 SANIK HAKKINDA MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanıklardan Seracettin Duman, Giyasettin Duman ve Mehmet Karakot'a, Pala'nın töre saikiyle tasarlayarak ve kasten öldürülmesini azmettirme suçundan müebbet hapis cezası, diğer sanıklar Cüneyt Duman, Maşallah Duman, Hüseyin Duman ve Yılmaz Duman'a ise Pala'yı iştirak halinde töre saikiyle tasarlayarak ve kasten öldürme suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Mahkeme heyeti ayrıca, S.D.'nin yaralanmasıyla ilgili de tüm sanıkları 10 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Duman Kemalpaşa İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (116)

bir yabancı:

evli bir kadın hem eşini aldatsın hemde kaçmaya kalksın yaşasın adalet.adamcağız hem boynuzu yedi hemde müebbeti.ab kanunları bunlar.bir an önce eski kanunlarımız geri gelsin zina suç sayılsın bakın o zaman adli vakalar nasıl düşer.zina suçdur gerisi teferruattır.......

36
5
yanıtYanıtla
Aa:

Tam tersi erkek yapsa böyle dermiydin. Öldürmek biz kullara ait değil unutma

yanıt2
yanıt0
Cem:

Ne biçim kafalarsınız ya siz??? Cinayet işlemesin arkadaş boşansın!!! Aldatılan 1000 adam varsa 100000 kadın var. Onlara gelince kendi ana babası bile erkektir yapar kafasında. Ne iki yüzlü insanlarsınız!!?? Ondan sonra dindarım müslümanım dersiniz? Kuranda erkek zina yapabilir kadın yapmaz mı yazıyor? İkisine de yasak. Ayrıca hakimleri suçlayan neyin kafasını yaşıyor. Beraat versinmişmiş. Oldu ondan sonra herkes kafasına göre birini öldürsün zaten mükemmel bir toplumuz ya? Bo-şan-sın. Hem öyle bir durumda (ki şu anda da yapan cok görüyoruz haberlerde) eşi aldatmasa da öldürüp öldürüp aldattı der nerden bileceksin ölmüş olan kendini savunamayacağına göre? Boş insanlarsınız, boş konuşuyorsunuz normal tabi..

19
17
yanıtYanıtla
alper:

bravo sana aynen katiliyorum. . malesef turkiyede insanlarin yuzde doksani geri kafali

yanıt5
yanıt1
Emele batmani:

Cem bey çok doğru söylediniz

yanıt5
yanıt0
Gündem-Bugün:

Cem beye aynen katılıyorum. Toplum olarak olaya yaklaşırken ilk önce şu çifte standardı, iki yüzlülüğü bir kenara bırakmamız gerekir. Hiç kimse aldatılan kocanın duygularını yadırgamıyor. Ancak ülkemizde aldatılan kadınlar konusunda aynı duyarlılığı göremiyoruz. Kadın aldatıldığı ile kalmıyor, üstüne bir de şiddet görüyor. Hatta canı ile ödüyor. Hatta bu durumu ekonomik nedenlerle ve çocukları uğruna kabulleniyor. Bağrına taş basıyor, kaderim deyip katlanıyor. Bu mu türk adet ve töresi?

yanıt3
yanıt0
Aa:

Dyb ne yapalım öldürelim mi namus meselesi diye boşanırsin gider

yanıt2
yanıt0
H.G:

AFFERIN HAKIMBEY SIZ HIRSIZ VE NAMUSSUZLARI AFFEDIN AZ CEZA VERIN NAMUSLULAR MUEBBET YATAR

29
7
yanıtYanıtla
Emekli48:

Zina suç olmayıp, sadece boşanma sebebi olunca; (tabi onu da ispat edebilirse). Herkes kendi cezasını kendi vermeye kalkıyor.

29
2
yanıtYanıtla
Aa:

Yanlis

yanıt0
yanıt0
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title