Haberler

Eşlerini taciz eden çalışma arkadaşlarına unutamayacağı bir ders verdiler

Güncelleme:

Mersin'de bir kişi, aynı firmada çalıştığı arkadaşlarının eşlerini sosyal medyadan gönderdiği mesajlarla taciz etti. Durumun ortaya çıkması sonrasında tacizci, tuzak kurularak çağrıldığı kafede kadınların eşleri tarafından darp edildi. Tacizce uğrayan kadınlardan biri "Kendini farklı isimlerle tanıtıp evli bekar fark etmeksizin bayanlara sosyal medyadan tacizlerde bulunuyor" dedi.

Mersin'de bir şahıs, aynı firmada çalıştığı arkadaşlarının eşlerini mesaj atarak taciz etti. O kadınlar ve eşleri plan yapıp tacizciyi tuzağa düşürerek darbetti.

"KOCANI BIRAK BENİMLE OL"

Mersin'de bir adam, aynı firmada çalıştığı arkadaşlarının eşlerine mesajlar gönderdi. O mesajlarda "Ben sana daha iyi bir hayat sunarım", "Kocanı bırak benimle ol", "Beline sarılırım ne güzel olur, saçlarını koklarım", "Sen benim ol, seninle en güzeli yaşamak isterim" gibi ifadeleri yer aldı.

Eşlerini taciz eden çalışma arkadaşlarına unutamayacakları bir ders verdiler

TUZAK KURUP DÖVDÜLER

Mesajlar devam edince kadınlardan biri durumu eşine anlattı. Eşi de o tacizcinin kimliğini öğrenebilmek için tuzak kurdu. Kadının kocası ve diğer mağdurların eşleri o gün, o saatte kafeye geldi. Mağdur kadınların eşleri ellerindeki sopalarla tacizciye dayak attılar. Dayak sonucunda o tacizci yere düşüp baygınlık geçirdi.

Eşlerini taciz eden çalışma arkadaşlarına unutamayacakları bir ders verdiler

"UYGUNSUZ TEKLİFLERDE BULUNDU"

Show Haber'in haberine göre tacize uğrayan kadın, "Kendini farklı isimlerle tanıtıp evli bekar fark etmeksizin bayanlara sosyal medyadan tacizlerde bulunuyor. Çarşıya bile çıkmaktan korkuyorum. Kendisiyle evlenmemi, daha iyi bir hayat sunacağı yönünde uygunsuz tekliflerde bulundu. Eşim sohbeti biraz devam ettir şahsın tam kimliği öğrenelim ve şikayetçi olalım dedi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mersin Tuzak Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (42)

Ahmet AKGÜL:

devletin ceza vereceği yok. halkımız işini bilir.

1147
14
yanıtYanıtla
Serdar Bilinen:

helal olun dayı oğlulları :)) iyi bir dayak haketmiş...

936
12
yanıtYanıtla
ahmey bulut:

Giderler şimdi bu dayak atanları tutuklarlar

694
32
yanıtYanıtla
Yılmaz Ankun:

herşeyi bir nebze anlarımda mesai arkadasının eşi diyor yaa, dua etsin olay bizim kara denizde olmuyor sopa yerine kaç mermi yiyeceği hiç belli olmazdı

461
37
yanıtYanıtla
savas dural:

karadenizmi kaldı

yanıt190
yanıt29
Export 86:

Karadeniz'de erkeklerin Gürcistan'da kaptırdıkları paralardan bahset

yanıt230
yanıt14
Serdar Ünal:

karadenizliler araplara arsa satmaktan başka bişey bilmezler

yanıt180
yanıt30
Mustafa Yaşar:

Her yer bozuldu. Toplum elden gidiyor.

yanıt145
yanıt4
kuzeyli baba:

özellükle sinop tehlike

yanıt30
yanıt6
Fatma Aktekin:

Sizin Karadeniz erkekleri önce kendi uçkuruna sahip çıksınlar. Ben karadenizliyle evliydim boşandım, aldatma, dayak, alkol, hakaret, her pislik vardı. Dertleri başları karı kız para pul mal mülk, ayrıca başka kadınlara yedirirler kendi eşlerine de üç kuruşun hesabını sorarlar.

yanıt1
yanıt0
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title