Haberler

Arkadaşının yardımına koşan genç kız, uçurumdan düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Antalya'nın Kumluca ilçesinde piknik dönüşü ihtiyaç molası veren Recep Sarıcan, bir anda bağırmaya başladı. Sarıcan'ın sesi üzerine arka araçta bulunan arkadaşı Seval Öncü, koşarak gittiği uçurum kenarından aşağıya düştü. Öncü, düştüğü yerde yaşamını yitirdi.

Kumluca ilçesi Karaöz Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde turizm çalışanı Seval (25) - Ali Öncül çifti, arkadaşları Recep-Yasemin Sarıcan çifti ile piknik yapmaya gitti.

ARKADAŞINA YARDIMA GİDERKEN UÇURUMDAN DÜŞTÜ

Akşam dönüşe geçen arkadaşlardan Recep Sarıcan, ihtiyacını gidermek için aracından indi. İddiaya göre, kenardaki tel çiti geçen Sarıcan, bir anda dengesini kaybederek düştü. Yasemin Sarıcan'ın yardım çığlıkları üzerine arkadan otomobille gelen Ali-Seval Öncül çifti de durdu. Arkadaşının çığlıkları üzerine, Recep'in düştüğü yere yardıma giden Seval Öncül, yaklaşık 80 metre yükseklikten kayalık alana düştü.

Arkadaşının yardımına koşan genç kız, canından oldu

YAŞAMINI YİTİRDİ

Durumun hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle bölgeye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu, Recep Sarıcan iki bacağı kırık şekilde hastaneye kaldırıldı. Seval Öncül'ün düştüğü yere karadan ulaşamayan ekipler sahil güvenlikten destek istedi. Sahil güvenlik ekipleri denizden botla ulaştığı Öncül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Güçlükle bulunduğu yerden alınan Öncül'ün cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından genç kızın cenazesi, ailesi tarafından toprağa verilmek üzere Kumluca'ya götürüldü. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Kumluca Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (1)

Mikail arman:

Biraz karışık bir duruma benziyor.Hani bir çok olayda hesaplaşmalar için hep piknik alanları ve dağ başları seçiliyor ya o nedenle dedim.Piknik yapmışlar.Tamda akşam saatinde çığlık ve yardım isteği.Sesi duyan yardıma gitmiş ve uçurumdan düşmüş !

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title