Haberler

Arazi kavgası 2 kardeşin hayatına mal olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda iki kardeş hayatını kaybetmişti. Acı olayın ardından kardeşlere ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Şanlıurfa Harran'da akraba olan aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesiyle hayatını kaybeden iki kardeşe ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Soruşturmanın sürdüğü acı olayla ilgili yeni görüntülerde silahla vurulan iki kardeşin kanlar içerisinde yerde yattığı görüldü.

TARLADA ARAZİ KAVGASI

Geçtiğimiz gün Harran ilçesine bağlı Aydıncık Mahallesi'nde akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, iki tarafın yakınlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Kavgada, kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tüfeklerden çıkan saçmaların isabet ettiği Ali Öztürk ile bir süre önce soyadını değiştirdiği belirtilen kardeşi İzzetin Emirsoy yaralandı.

Arazi kavgası 2 kardeşin hayatına mal olmuştu! Yeni görüntüler ortaya çıktı

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Harran Devlet Hastanesine götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Ali ve İzzetin kardeşler hayatını kaybetti. İki kardeşin cenazesi, adli tıp kurumu morgundaki otopsi işlemleri sonrası defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Olaylar Şiddet Soruşturma 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

can:

toprak kazandı insan kaybetti !

332
3
yanıtYanıtla
Ekiz Ekizoglu:

Turkiyede bu miras sorunları maalesef, sistem yok devlet çok yavaş ve adaletsiz..

210
17
yanıtYanıtla
Doğuş:

Bu kavgalar devletin satışa çıkardığı köy meraları yüzün çıkıyor. İhaleyi kazanan ile diğerleri birbirine düşüyor

yanıt10
yanıt8
ARSLANOĞLU Hakan:

Erkeği toklukta, kadını yoklukta, evladı yaşlılıkta, Kardeşi mirasta, Arkadaşı yolculukta, Dostunu zor durumda tanırsın. (Alıntı)

191
5
yanıtYanıtla
Ece Aksoy:

Ölen de Öldüren de Toprağı Alıp Gidemedi

91
0
yanıtYanıtla
erman genç :

Bir gün Kavuşacaktınız toprağa ne bu Acele.!

74
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

habere bakin kim tarafindan ateslendigi belilenemeyen bu ne demek

28
2
yanıtYanıtla
HİLMİ KANBER:

seferoğulları ve telli oğullarının yeşilvadısı kavgasımıdur iskenderıyeden tosun paşa gelsun daverın kizini alsun sorun çözulsun bu devırde arazı kavgası demekkı oluyor ölülere allah rahmet etsun mekanları cennet olsun

8
14
yanıtYanıtla
ibrahim semiz:

Yine toprak kazandı...

16
0
yanıtYanıtla
Ramazan Kus54:

Ah bu nefis ah Allah nefsin eline köle olmaktan hepimizi korusun yaşadığımız dünyanın kısa ve imtihan olduğunu hepimiz bildiğimiz halde hala mal mülk için birbirimizi öldürüyoruz Allah'ın en nefret ettiği cana kıyıyoruz

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title