Haberler

Apartman bahçesinde bebeğini bulan baba, şimdi kayıp eşini arıyor

Güncelleme:

Antalya'da geçtiğimiz günlerde bir apartmanın bahçesinde bebeği bulunan Müslüm Arpağ, 4 çocuğunun annesi Kazakistan uyruklu Madima Ganiyeva Arpağ için kayıp başvurusunda bulundu. Arpağ, eşinin, başına bir şey geldiğinden endişe duyduğunu belirtti.

Antalya'da yaşayan Müslüm Arpağ, 8 yıllık evli olduğu 4 çocuğunun annesi Kazakistan uyruklu Madima Ganiyeva Arpağ için polis merkezine "kayıp" başvurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığına da eşini kaçırdığından şüphelendiği kişiler hakkında suç duyurusunda bulunan Arpağ, günlerdir haber alamadığı eşinin hayatından endişe ettiğini söyledi.

BAŞINA BİR ŞEY GELMESİNDEN KORKUYOR

Eşinin bütün çocuklarına karşı çok ilgili olduğunu anlatan Arpağ, "Eşim özellikle bebeğe çok düşkündü, canını verir ama asla bebeğinden vazgeçmez. Üç aylık çocuğum anne sütü içiyor ve evde sürekli ağlıyor. Eşimin Antalya'da kimsesi yok, başına bir şey gelmesinden korkuyorum." diye konuştu. Gözyaşlarına hakim olamayan Arpağ, bir an önce eşinin bulunmasını istediğini kaydetti.

3 AYLIK BEBEĞİ BULUNMUŞTU

Kızıltoprak Mahallesi 904 Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde önceki gün, 3 aylık erkek bebek olduğunu görenler, durumu polise bildirmişti. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen bebek, babasına teslim edilmişti.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Kazakistan Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (10)

size yar olmazlar abicim:

bunlar değişik insan ırkı; hatta insan demek bile insana hakaret

6
3
yanıtYanıtla
x:

değişik ırkın insanı değil. . . aynı senin gibi insan muhtemelen seninle aynı ırktan insan. . . ama sorun bu değil. . . . sorun neden bıraktı ve kaçtı. . .

yanıt1
yanıt0
meczup:

dünde surilyeli kadın çocukları bırakıp kaçmıştı bunlar habire imalat yapıp sokağa atıyorlar türkiye yabancı çocuk yuvasına döndü bizdekiler yetmiyor

5
3
yanıtYanıtla
DOGRUCU:

Rahmetli anam böyle çocuklarına bakmayan eşine sadık olmayan kadınlara, kediler köpekler ana olsunda böyle kişiler olmasın derdi. Kadınında vardır mutlaka haklı olduğu taraf ama emzikli çocugunu bırakıpta gitmek nedir? Allah bildiği gibi yapsın.

5
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Türk erkeklerinden bıkmışlara benziyorlar.

2
1
yanıtYanıtla
0131:

zor bir durum amma kurtulmusun be adam zil tak oyna cocugunuda krallar gibi istedigin gibi yetistir. . . .

3
0
yanıtYanıtla
Hulya aksoy:

Allah yardimcisi olsun

1
1
yanıtYanıtla
Türkırkı:

Kadını öldürüp sonrada kayıp yada kaçırıldı demiyosundur inşallah

1
0
yanıtYanıtla
Kamran ataş:

Turkırkı arkadaşı cok iyi tanıyoruz dürüst efendi ekmeginde Bi adam ailesine düşkün Bi adam insanları tanımadan yorum yapmayın İnş tez zamanda bulunur rabbim yar ve yardımcınız

yanıt0
yanıt0
Adamın tipi:

Adamın tipi iyi birisine benzemiyor. Kadın kaçmıştır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title