Haberler

Sandalyelerin havada uçuştuğu sokak düğünü savaş alanına döndü

Güncelleme:

Antalya'daki bir sokak düğününde çıkan kavga nedeniyle ortalık savaş alanına döndü. Polis ekiplerinin müdahale ettiği olayda öfkeli grup güçlükle sakinleştirilebildi.

Antalya'nın Çaybaşı mahallesinde bir sokak düğünü, çıkan bir tartışma yüzünden yarım kaldı, meydan savaş alanına döndü. Davetliler birbirlerine sandalyelerle saldırdı. Kavgaya karışmayan diğer davetliler kaçışırken, polis öfkeli grubu güçlükle sakinleştirdi. O anlar kameralara da yansıdı.

Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Çaybaşı mahallesindeki bir sokak düğünü, kavga yüzünden yarım kaldı. Koronavirüs salgını nedeniyle sokaklarda sosyal mesafeye uyulmadan yapılan düğün görüntülerine bu kez kavga anı görüntüleri de eklendi. Dün akşam sokakta yapılan bir düğün sırasında önce tartışma ardından kavga çıktı. Düğün alanı bir anda karıştı, mahalleye polis çağrıldı. Polis gelinceye kadar davetliler birbirlerine onlarca sandalye fırlattı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Sokak düğünün yapıldığı sokak savaş alanına döndü ve o anlar cep telefonu kameralarına da saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri tarafları güçlükle sakinleştirdi. Kavgada şikayetçi olan olmayınca, gözaltına alınan da olmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya Çaybaşı 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

hay daaa:

üzerlerine sinek ilaci sikacaksin. . . . . . . . . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Kindar nesil!!!:

Vayyy be 3. dunya ulkesi oldu guzelim ulke. Hergun tecavuz, kavga, cinayet, hirsizlik. . . Okuma yok, yazma yok, empati yok, saygi-sevgi yok. KiNDAR nesil yetisti iste. cok yazik oldu bu ulkeye cokkkk!!!!

4
0
yanıtYanıtla
TR:

bu ülkeden bu saatten sonra bişey olmaz. kendinizi kurtrın. kaçın. .

yanıt1
yanıt0
Kubi:

Hic akilanmayicak bu insanlar ne gecti elinize bu iki gencin mutlulunu bozmak yok yan bakti yok ayama basti gitmeyin boyile yerlere kardeslerim abeyilerim oturun evlerinizde

3
0
yanıtYanıtla
veli:

düğünde kavga uğur getirirmiş . .

2
1
yanıtYanıtla
VİCDAN:

illa bir suç işlenince birisinin şikayet etmesi mi gerekiyor. Polis sakinleştirdi EEEE sonra? Yazdın mı cezayı bunlara ? Hani sosyal mesafe vs Mahallenin huzuru ? Düğünü olan gençlerin moral bozukluğu ne olacak? Düğünde meydan muharebesi ne zamandan beri serbest ?

2
0
yanıtYanıtla
İLOMİLO:

HER DÜĞÜNDE UFAK ÇAPLIDA OLSA BİR KAVGA OLUR AMA BU NEDİR YA ! ŞU DURUMDA BİLE DÜĞÜN YAPIYORSUNUZ YA HELAL YA. NOLUR NİKAHLA EVLENİP GİTSEN ? AMA YOOOK ELALEM NE DER SEN DUL MUSUN DA DÜĞÜN YAPILMAYACAKMIŞŞ DER DİMİ . AHH SİZİ AHH

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Sokak düğünleri yasaklansın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title