Haberler

Bakan Albayrak ve ailesine hakaret eden zanlının mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: İroni yapmak istemiştim

Güncelleme:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi hakkında hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan zanlı, çıkarıldığı mahkemede "Ben terbiyesizlik etmek istememiştim, sadece ironi yapmıştım" dedi.

Mersin'de, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dördüncü kez baba olduğunu duyurduğu Twitter paylaşımına hakaret içerikli yorum yaptığı iddiasıyla tutuklanan zanlının, mahkemedeki ifadesinde paylaşımı kendisinin yaptığını kabul ederek, "Ben terbiyesizlik etmek istememiştim, sadece ironi yapmıştım" dediği öğrenildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak'ı hedef alan hakaret içerikli paylaşımı nedeniyle Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca, 'kamu görevlisine hakaret' suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanan Ercan B.'nin, yaptığından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

PAYLAŞIMI VE HESABI KABUL ETTİ

İfadesinde, paylaşımın yapıldığı Twitter hesabının kendisine ait olduğunu kabul eden zanlı, suça konu olan yorumu da bir başka kullanıcının Bakan Albayrak'ın fotoğrafıyla yaptığı paylaşımın altına yaptığını söyledi.

"BENİM SÖYLEMİM EŞİNE DEĞİL, BAKANIMIZA YÖNELİK İRONİDİR"

"Ben kesinlikle Bakanımıza ve ailesine böyle bir terbiyesizlik etmek istememiştim" diyen zanlı, "Ben esprili ve ironi şeyler yapıyorum. Bakanımızın adı sürekli sosyal medyadaydı. Benim söylemim eşine değil de Bakanımıza yönelik ironidir. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Berat Albayrak Twitter Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (18)

Özkan:

Mersinli olarak böylesi bir adiyle hemşehri olmak utanç verici. Bide kıvırmaya çalışıyor dansöz gibi.

31
9
yanıtYanıtla
İSTANBUL LU:

Adam mardinli, mersinde yaşıyor rahat ol

yanıt6
yanıt1
Suat:

Kes

yanıt1
yanıt1
Mİne:

Her zaman diyorum küfür hakaret etmeyin Bunu bir çok kimse yapıyor sadece Bakan eşine deyil hiç kimseye yapılmamalıdır bu duyarlık herkes için geçerli olmalıdır Rica ediyoruz kibar olmak bize yakışır deyilmi Şimdi banada yaparsınız eleştiri deyilmi .

31
6
yanıtYanıtla
mutlu akın:

Sen önce Türkçe yazmayı öğren ondan sonra konuş bacım.

yanıt4
yanıt4
HASAN:

Bakan olması bir partili olması şart değil kutsal değerlerimiz olan aileye yapılan hakareti kınıyorum bu insan olmayan varlığın en ağır şekilde ceza almasını istiyorum.

21
7
yanıtYanıtla
trip:

yapıyosan sonuna kadar savunacaksın yoksa sonradan kıvıracaksan dansöz gibi hiç bulaşmayacaksın böyle şeylere

22
6
yanıtYanıtla
MECNUN:

DERHAL ÜLKEMİZDE YALAN VE KÜFRÜ ÖNLEMEK İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATILMALIDIR.

12
15
yanıtYanıtla
Uwuwuw:

Yalana seferberlik mi ilk gidecekler belli değil mi

yanıt2
yanıt0
:

bir kerede dansöz olmayın . klavye delikanlıları sizi .

15
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title