Haberler

Ailesine "Ölüme gidiyorum" deyip evden çıkan gencin cansız bedeni, üniversite bahçesinde bulundu

Güncelleme:

Adana'da ailesine "Ölüme gidiyorum" diyerek evinden çıkan gencin cansız bedeni, bir gün sonra üniversite bahçesinde bulundu. Polislerin yaptığı incelemede, gencin tabanca ile başına ateş ettiği öğrenildi.

Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ne ait bahçede meydana gelen olayda Furkan Sürer, 1 gün önce evden ayrılırken ailesine "Ölüme gidiyorum" dedi.

Ailesine 'ölüme gidiyorum' deyip evden çıkan gencin cansız bedeni, üniversite bahçesinde bulundu

BİR GÜN SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bir gündür haber alınamayan Furkan Sürer'in, bugün akşam saatlerinde üniversite bahçesinde cansız bedeni bulundu. Polislerin yaptığı incelemede, Furkan Sürer'in tabanca ile başına ateş ettiği öğrenildi. Cesedin hemen yanında tabanca da bulundu.

Ailesine 'ölüme gidiyorum' deyip evden çıkan gencin cansız bedeni, üniversite bahçesinde bulundu

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Furkan Sürer'in ölüm haberini alınca bölgeye gelen yakınları, yere oturup ölen akrabasının cansız bedenini izleyerek gözyaşına boğuldu. Polisin incelemelerinin ardından Furkan'ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıçam Adana Haberler

500

Yorumlar (1)

Ayaz Karahanlı:

iş yok para yok geçinemiyor veya istedi hayatı yaşıyamıyorlar hali ile piskolojileri bozuluyor çözümü bu şekilde buluyorlar hayatı güzel yaşamadında nasıl güzelliginin farkına varabilirsinki ..

20
19
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title