Haberler

Ağaçta mahsur kalan kedi, kurtarıldığı sırada metrelerce yüksekten düştü

Güncelleme:

Eskişehir'de ağaçta mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmak istendi. Kurtarma operasyonu sırasında, itfaiyecinin elinden kaçan kedi, aynı yükseklikten aşağıya düştü.

İlginç görüntü Eskişehir'de vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Ağaçta mahsur kalan Kedi, bölgeye sevk edilen itfaiye tarafından kurtarıldığı sırada görevlinin elinden kayarak aynı yükseklikten aşağıya düştü. İtfaiye personelinin aldığı alkış ise yarım kaldı.

Ağaçta mahsur kalan kedi, kurtarıldığı sırada metrelerce yüksekten düştü

VATANDAŞLAR KURTARAMAYINCA İTFAİYEDEN YARDIM İSTEDİ

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi İsmet İnönü Bulvarı'nda köpekten kaçtığı sırada ağaca tırmanan kediyi görenler, kendi çabalarıyla hayvanı ağaçtan indiremeyince çareyi itfaiyeye haber vermekte buldu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi merdiven yardımıyla ağaca uzandı ve kediyi dalların arasından almak için müdahale etti.

Ağaçta mahsur kalan kedi, kurtarıldığı sırada metrelerce yüksekten düştü

KORKAN KEDİ METRELERCE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ

Hayvan korkudan tırnakları ile dalları sıkı sıkıya tutarak bırakmak istemedi. İtfaiye eri, dallardan ayırdığı kediyi yakaladı. Olan biteni izleyen vatandaş, itfaiye erini alkışlamaya başladı ancak bu durum pek fazla sürmedi.

Korkudan çırpınan Kedi, görevlinin elinden kayarak metrelerce yüksekten aşağı düştü. Çevredekiler, o anlarda korkudan bağırmaya başladı ve tebrik alkışları bir anda kesildi. Kedi ise can havliyle koşarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Saniye saniye kayda geçen görüntüleri izleyenler, 'kedi kurtarılmasa da olurmuş' yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Eskişehir İtfaiye kedi Hayvanlar 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

biz emeklilerin bir kedi kadar bile şansı yok onlar dört ayak üzerine düşüyor biz ise hep kafa üstü yere çakılıyoruz

12
6
yanıtYanıtla
Nur Saglamoglu Sarikaya:

Kedinin son durumu nedir ? ??

15
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title