Haberler

Adana'da Starbucks şubesine pompalı tüfekli saldırı! Müşteriler canlarını zor kurtardı

Güncelleme:

Adana'da kahve zinciri Starbucks'ın bir şubesine, müşteriler içeride bulunduğu sırada pompalı tüfekle saldırı yapıldı. Saldırgan, "Filistin'de çocuklarının kanları akıyor, burayı boşaltın." dedikten sonra kafeye defalarca ateş açtı. Kafedeki müşteriler tuvaletlere ve kapalı alanlara saklanarak saldırıdan kurtuldu. Kimsenin yaralanmadığı olayda tesadüfen bölgeden geçen bir sivil polis, şüpheliyi kıskıvrak yakalayıp etkisiz hale getirdi.

Adana'da kahve zinciri Starbucks'ın şubesine bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Kafede bulunan müşteriler büyük panik yaşarken, şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Öte yandan pompalı tüfekli saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

KAFEYE DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Turgut Özal Bulvarı'nda bulunan Starbucks'ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen bir kişi, içeride oturan vatandaşlara " Filistin'de çocuklarının kanları akıyor, burayı boşaltın." dedi. Ardından şüpheli, hedef gözetmeden kafeye pompalı tüfekle defalarca ateş açtı.

Adana'da Starbucks şubesine pompalı tüfekli saldırı

SALDIRIDAN TUVALETLERE KAÇARAK KURTULDULAR

O sırada içeride bulunan vatandaşlar, tuvaletlere ve kapalı olan alanlara saklandı. Şüpheli şahıs daha sonra içeri girerek kafedeki tüm eşyaları dağıttı.

Adana'da Starbucks şubesine pompalı tüfekli saldırı

SİVİL POLİS MÜDAHALE ETTİ

Bölgeden geçen sivil bir polis, hemen müdahale ederek şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Daha sonra çok sayıda polis de olay yerine gelip şüpheliyi gözaltına aldı. İçeride bulunan müşteriler güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Starbucks Filistin Adana Saldırı Güvenlik Adana 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

sedat :

Saç tıraşı ve tipi şaşırtmadı.

27
22
yanıtYanıtla
sedat :

Saç tıraşı ve tipi şaşırtmadı

20
26
yanıtYanıtla
İDO BEY:

Yaptığı doğru değil tabi ama oraya gidenlerin yaptığı hiç doğru değil sonra saç traşı ile ne alakası var ulan film adamlarsınız varya.

15
17
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title