Haberler

Aşkına karşılık vermeyen nişanlı kadını öldürüp intihar etti

Güncelleme:

Adana'da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan S, aynı iş yerinde çalıştığı platonik aşık olduğu Sultan Erdoğan'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi. Sultan Erdoğan'ın başkasıyla nişanlı olduğu öğrenildi.

Adana'da bir tatlıcı dükkanında iddiaya göre platonik aşkına karşılık bulamayan Rıdvan S. tabancayla Sultan A.'yı öldürdü. Şahıs daha sonra aynı silahla intihar etti.

KADIN NİŞANLIYMIŞ

Rıdvan S. (29) ilgisine karşılık vermeyen Sultan E'nin (27) merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda çalıştığı iş yerine gitti. Nişanlı olduğu öğrenilen Sultan E'ye tabancayla ateş açan Rıdvan S, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Adana'da Kadın Cinayeti ve İntihar

OTOPSİ YAPILACAK

İş yeri çalışlarının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekibi, Sultan E'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Adana'da Kadın Cinayeti ve İntihar

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Adana 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (15)

Emin Tas:

Bayanları çalıştırmayın evet çok dürüst namuslu bayan abla kardeşlerimiz var ama karşı taraf dürüst mü

291
168
yanıtYanıtla
Sm57:

Bayanları çalıştırmayın diyorsun senin bir bayan yakının yoğun bakımda yattığında da bayan baksın benim hastama demeyeceksin

yanıt231
yanıt48
meko:

Geçinmek kolay mı herkes ekmeğinin peşinde çalışmak zorunda

yanıt220
yanıt31
gtapanel06:

kadınlar çalışmayı hakk etmiyor evdde yemek yapsın temizlik yapsınlar kısaca hizmet edin yeter kadınların görevidir bu ve bu kuraldır

yanıt1
yanıt5
mahmut:

Kadın örtünmüş kendini gizlemiş olsaydı bu adam platonik bir aşk yaşayabilirmiydi? Allah ın örtünün emri ni anladınız mı?

57
194
yanıtYanıtla
Ali ihsan:

o yüzden 3 4 tane kadın alma olayı var demi erkeğe dönük sistem hoşunuza gidiyor

yanıt71
yanıt45
Teo Yüksel:

Erkeklerin gözü çıkarılsa bu adam platonik bir aşk yaşayabilir miydi?

yanıt91
yanıt19
OsmanlıMuhafızı1453:

Kadın illa çalışacaksa en azından iş arkadaşları erkek olmamalı muhatap olmamalı

15
35
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Şimdi buraya dine düşman veya dinden bir haber bazı mahluklar gelecek boş boş yorum yapacaklar sizin yatacak yeriniz yok keyfini çıkarın 20 30 yılın sonrası gayyum çukuru

4
19
yanıtYanıtla
O Z:

Sorun erkek/kadın karışık çalışma ortamlarında.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title